MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ DEVLET HASTANELERİ ARAZİ SATIŞLARI İÇİN KONUŞTU

“Bu hastane binalarının satışından derhal vazgeçin ve buraları yeniden hizmete açın, şehir hastanelerinin yükünü alın, vatandaşları kuyruklardan kurtarın.”

Siyaset Yayın: 14 Mayıs 2026 - Perşembe - Güncelleme: 14.05.2026 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
31 okunma
Takip EtGoogle News

MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ DEVLET HASTANELERİ ARAZİ SATIŞLARI İÇİN KONUŞTU

“Bu hastane binalarının satışından derhal vazgeçin ve buraları yeniden hizmete açın, şehir hastanelerinin yükünü alın, vatandaşları kuyruklardan kurtarın.”

İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz TBMM Genel Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmasında iktidara seslenerek şunları dile getirdi:

TBMM Genel Kurulunda, gündemde olan Tarsus ve Mersin Devlet Hastanelerinin arazilerinin satışını dile getirerek, hükümete bu tesislerin satışından derhal vazgeçilmesi ve yeniden vatandaşın hizmetine sunulması gerektiği çağrısında bulundum.

“Teşekkürler Sayın Başkan,

İktidar, ne yazık ki Mersin halkının sağlığıyla oynamaya devam etmektedir.

Yetersiz kalan şehir hastanesine rağmen kapısına kilit vurduğu hastane binalarını yıllarca çürümeye terk eden AKP iktidarı, şimdi de Tarsus ve Mersin’in merkezinde kalan hastane binalarını yandaşlarına peşkeş çekmeye hazırlanmaktadır.

Bu kapsamda, Mersin’de ve Tarsus’ta hastalar muayene olmak, tetkik yaptırmak ve ameliyat olabilmek için günler hatta aylar sonrasına ancak sıra bulabilirken, Tarsus eski SSK Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesi ek hizmet binası ile Mersin eski Devlet Hastanesi AKP iktidarı tarafından özelleştirme kapsamına alınmıştır.

Daha önce de buradan defalarca dile getirdik!

Buradan iktidara bir kez daha seslenmek istiyorum:

Bu hastane binalarının satışından derhal vazgeçin ve buraları yeniden hizmete açın, şehir hastanelerinin yükünü alın, vatandaşları kuyruklardan kurtarın.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.