TADER’DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TARSUSLULAR DERNEĞİ’NDEN İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem Yayın: 18 Mart 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2026 08:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
68 okunma
Takip EtGoogle News

TADER’DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TARSUSLULAR DERNEĞİ’NDEN İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarsuslular Derneği (TADER) heyeti, Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ’ı, İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti.

TADER Genel Başkanı Semih Özsu başkanlığında gerçekleşen ziyarete; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Kadınlar Komisyonu, Öğrenci ve Gençlik Komisyonu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı. Heyet, Sayın Kocamaz ’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan TADER Genel Başkanı Semih Özsu, Tarsuslu hemşehrilerinin ülke yönetiminde ve önemli görevlerde yer almasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Burhanettin Kocamaz ’ın siyasi yaşamı boyunca Tarsus’a ve Mersin’e önemli hizmetler kazandırdığını ifade etti.

Nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti için Kocamaz ’a teşekkür eden TADER heyeti, ziyaretin anısına kendisine plaket takdim etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.