TARSUS BELEDİYE BAŞKANI MALTA CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN ONURLANDIRILDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, turizm, kültürel iş birliği ve Akdeniz birliğini güçlendirmeye yönelik örnek girişimleri nedeniyle Malta Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilerek onurlandırıldı.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 29.11.2025 10:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI MALTA CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN ONURLANDIRILDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, turizm, kültürel iş birliği ve Akdeniz birliğini güçlendirmeye yönelik örnek girişimleri nedeniyle Malta Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilerek onurlandırıldı.

 Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, turizm, kültürel iş birliği ve Akdeniz birliğini güçlendirmeye yönelik örnek girişimleri nedeniyle Malta Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Malta Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilerek onurlandırıldı.

Tören sırasında Malta Cumhurbaşkanı, Başkan Ali Boltaç’ın Akdeniz kentleri arasındaki ilişkileri geliştirme konusundaki vizyoner çalışmalarını ve Tarsus’un tarihî ve kültürel değerlerini uluslararası alanda öne çıkarma çabalarını takdirle karşıladığını ifade etti.

 Başkan Ali Boltaç ise bu ödülün Tarsus halkına ait olduğunu vurguladı:

“Kentimiz binlerce yıllık Akdeniz mirasını taşıyor. Uluslararası bağlarımızı güçlendirmek ve kültürel zenginliklerimizi dünyaya tanıtmak en temel görevlerimiz arasında olmaya devam edecek.” Ziyaret kapsamında ayrıca turizm, kültürel değişim ve sürdürülebilir bölgesel kalkınma alanlarında gelecekteki iş birliklerine yönelik görüşmeler gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.