MESKİ’YE ÖNEMLİ ZİYARET

MESKİ, AB DELEGASYONU, AFD VE İLBANK TEMSİLCİLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Gündem Yayın: 06 Şubat 2025 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2025 07:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

MESKİ’YE ÖNEMLİ ZİYARET

MESKİ, AB DELEGASYONU, AFD VE İLBANK TEMSİLCİLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Mersin’in altyapı hatlarına yenilerini kazandırmaya devam eden MESKİ, Avrupa Birliği (AB) delegasyonu, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ve İLBANK temsilcileri tarafından ziyaret edildi.

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Genel Müdür Yardımcıları Ali Yılmaz ve Hakan Yıldız ile temsilcilerin katıldığı toplantıda; Mersin, Erdemli İlçesi Tömük Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı Yapım İşi ile Erdemli İlçesi Tömük ve Arpaçbahşiş Mahalleleri Kanalizasyon Yapım İşi, Mezitli İçmesuyu Şebeke Projesi, Akdeniz İlçesi, Anadolu (Homurlu), Kazanlı, Toroslar Mahalleleri Kanalizasyon Yapım İşi projeleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği (AB) delegasyonu, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ve İLBANK temsilcileri tarafından ziyaret edildi.

MESKİ’yi ziyaret eden temsilciler; Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT-II) kapsamında finanse Mersin, Erdemli İlçesi Tömük Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı Yapım İşi ile Erdemli İlçesi Tömük ve Arpaçbahşiş Mahalleleri Kanalizasyon Yapım İşi, Mezitli İçmesuyu Şebeke Projesi, Akdeniz İlçesi, Anadolu (Homurlu), Kazanlı, Toroslar Mahalleleri Kanalizasyon Yapım İşi projeleri için saha ziyaretleri gerçekleştirdi.

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Genel Müdür Yardımcıları Ali Yılmaz ve Hakan Yıldız, MESKİ daire başkanları ile şube müdürlerinin AFD ve İLBANK temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda projelerin durumu değerlendirildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.