19. YENİCE BARIŞ VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Her yıl Dünya Barış Günü vesilesi ile geleneksel olarak düzenlenen Yenice Barış ve Kültür Festivali’nin 19’uncusu bu yıl 9 Eylül 2023 Cumartesi Yenice Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilecek

Gündem Yayın: 09 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.09.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
86 okunma
Takip EtGoogle News

19. YENİCE BARIŞ VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Tarsus Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 19. Yenice Barış ve Kültür Festivali başlıyor. Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Oğuz Aksaç ve Tarsus Kent Orkestrası’nın sahne alacağı festival, 9 Eylül 2023 Cumartesi saat 19.30’da Yenice Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilecek. Festival için vatandaşlara eski Adliye önünden saat 19.00’da araç kaldırılacak.

Her yıl Dünya Barış Günü vesilesi ile geleneksel olarak düzenlenen Yenice Barış ve Kültür Festivali’nin 19’uncusu bu yıl 9 Eylül 2023 Cumartesi Yenice Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilecek. Halk Müziği’nin sevilen ismi Oğuz Aksaç, saat 20.30’da sahne alarak birbirinden güzel türkülerini Yeniceliler için seslendirecek. Tarsus Kent Orkestrası da sevilen müziklerini 19.30’da vatandaşlarla buluşturacak.

19.00’DA ESKİ ADLİYE ÖNÜNDEN ARAÇ KALDIRILACAK

19. Yenice Barış ve Kültür Festivali’ne gelmek isteyen vatandaşlar için eski Adliye önünden 9 Eylül Cumartesi 19.00’da araç kaldırılacak.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Kıymetli hemşehrilerim festivalimiz, barışın ve kardeşliğin sembolüdür. Tüm Tarsusluları, ailelerinizle birlikte festivalde yer almaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.