BORSA MECLİS BAŞKANI KAYA’DAN 23 NİSAN MESAJI

"Çocuklarımız ülkemizin geleceği, umudu ve milletimizin yüreğidir. Bu yürekler barışın, sevginin kardeşliğin sembolleri ve temsilcileridir."

Gündem Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Biliyoruz ki; geleceğin Türkiye’si çocuklarımızla daha aydınlık, daha mutlu, daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır."

Geleceğin teminatı çocuklara seslenen Meclis Başkanı Murat Kaya, bu anlamlı günün, bu vatan toprakları uğruna canlarını feda eden aziz milletimizin gurur ve coşku günü olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği, umudu ve milletimizin yüreğidir. Bu yürekler barışın, sevginin kardeşliğin sembolleri ve temsilcileridir. Geleceğin Türkiye'sinin aydınlık yarınlarımızın güvencesi siz çocuklarımız hoşgörünüz ve iyi niyetiniz ile barışın temelini oluşturacaksınız. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız.

Mesajının devamında ise;

"Henüz bir devlet olmadan meclisini açacak kadar yürekli ve cesaret sahibi, öngörülü olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla varlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ederek bağımsızlığına olan tutkusunu, umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte ortaya koymuştur. Geleceğimiz adına en büyük emanetimiz olan çocuklarımıza refah dolu, özgür ve gelişmiş bir ekonomiye sahip güçlü bir Türkiye bırakabilmek en büyük hedefimizdir. Bu amaçla iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaktayız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış  yıl dönümünü de coşkuyla kutladığımız bugünde, 23 Nisan’ı Yüce Türk milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.