TARSUSLU SPORCULARIMIZ YİNE GURURLANDIRDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak: ‘’Sporcularımızla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi

Spor Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 00:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUSLU SPORCULARIMIZ YİNE GURURLANDIRDI

Tarsuslu sporcularımızdan art arda gelen güzel haberler sevindirdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak: ‘’Sporcularımızla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

Tarsuslu Milli Sporcumuz Gamze Altun, Bulgaristan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 45 kg sikletinde silkmede 92 kilo ile Avrupa rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Milli Sporcumuz totalde ise 157 kilo kaldırarak Avrupa ikinciliği elde etti.

Bir diğer gururumuz da 7-11 Şubat tarihleri arasında İran’ın Tebriz şehrinde yapılan The World Cup Pahlevani Wrestling güreşlerinde 100 kiloda Dünya Şampiyonu olan Tarsuslu Sporcumuz Ali Bönceoğlu’ndan geldi.

Geçtiğimiz Aralık ayında 2023 Yılında Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda başarı gösteren Tarsuslu Sporcular, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen törenle ödüllendirilmişti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.