MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ SONA ERDİ

Yenişehir’deki 10 kırsal mahallede yapılan açık hava sinema günleri okulların açılmasıyla sona erdi

Sanat Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 08:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ SONA ERDİ

Mersin Yenişehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları sosyal ve kültürel aktivitelerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen açık hava sinema günlerine binlerce vatandaş katıldı. Yenişehir’deki 10 kırsal mahallede yapılan açık hava sinema günleri okulların açılmasıyla sona erdi.

Daha önce mahallelere çocuk tiyatrosu götüren,gezici sinema günleri düzenleyen Mersin Yenişehir Belediyesinin açık hava sinema günleri sona erdi. Bu yıl kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar sıcak yaz akşamlarında yazlık sinema nostaljisi yaşayarak, açık havada birlikte keyifli vakit geçirdi. Ayrıca film gösterimleri boyunca vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz da ikram edildi.

Etkinlikler kapsamında Hababam Sınıfı ve Züğürt Ağa filmleri izleyicilerle buluşurken çocuklar için de Neşeli Çiftlik adlı animasyon filmi gösterildi. Film gösterimlerinden önce Yenişehir Belediyesi, stantlar kurarak mahalledeki vatandaşların talep ve önerilerini aldı, kadın ve çocuklara yönelik hayata geçirilen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

“Böyle etkinliklerde insanlar birbirleriyle kaynaşıyor, mutlu oluyor.”

Mahalledeki vatandaşlarla birlikte açık hava film izleyen Çukurkeşlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Kuş, “Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Halkımızı böyle bir günde bir araya getirip insanların stres atmasını sağladı. İyi ki var, Allah razı olsun. Böyle etkinliklerde insanlar birbirleriyle kaynaşıyor, mutlu oluyor. Biz de onore oluyoruz. Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum, hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Çocuklar için güzel bir etkinlik oldu”

Çukurkeşlik Mahallesi sakinlerinden Mahmut Çetin “Öncelikle Abdullah başkanıma ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. Geçen yılda bu etkinlik olmuştu. Bugün yağmurda yağdı, çok güzel oldu bu soğuğu özledik zaten. Bu güzel bir etkinlik, insanları sosyalleştiren etkinlikler bunlar. Bu yüzden başkanıma çok teşekkür ederim” dedi. Cemile Topkarada ise “Çocuklar için güzel bir etkinlik oldu. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyoruz. Çalışmalarına bu şekilde devam etsin, kalitesini bozmasın, ben memnunum.” diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.