MİMAR ESİN ERKOÇ İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tarsuslu Mimar Esin Erkoç, 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde İYİ Partiden 28. Dönem Mersin Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
435 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsuslu Mimar Esin Erkoç, 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde İYİ Partiden 28. Dönem Mersin Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Tarsusluların büyük ilgi gösterdikleri tanıtım toplatısında Erkoç, katılım sağlayan herkesten destek istediğini belirterek teşekkür etti.

Mimar Esin Erkoç, tecrübeli bir siyasetçi olup;uzun yıllar belediyede bürokratlık, belediye meclis üyeliği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuş olup,deneyimli iş insanıdır.Milletvekilliği aday adaylığını İyi Parti Tarsus İlçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısı ile açıklayan Erkoç, İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil , partili yöneticiler, partililer ve yakınlarının katıldığı toplantıda, “Yarınlarımız ve çocuklarımızın geleceğine umut olmak için zor günlerden geçtiğimiz bu  dönemde taşın altına elimizi koymak için mücadeleye devam edeceğiz” dedi ve şunları dile getirdi:

"BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener :

Bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir , diyor.

Atalarımız bu Yurdu düşman işgalinden kurtarmak için kanlarını,canlarını verdiler. Biz onların mirasını çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak zorundayız. Mirasyedi gibi davranamayız. Bugüne kadar Cumhuriyetle elde ettiğimiz kazanımlarımızın bir bir elden gitmesine izin veremeyiz. İnsan bazen sahip olduklarının kıymetini bilemez; ancak kaybettiği zaman anlar ama o zamanda çoktan iş işten geçmiş olur. İş işten geçmeden hepimiz durup bir düşünelim.

Kendi kendine yetebilme gücüne , stratejik öneme sahip, doğasıyla, tarımıyla, yeraltı kaynaklarıyla dünyanın sayılı ülkeleri arasına girebilecek canım ülkemiz şu anda ne durumda. Toplumun her kesimi zor durumda.Toprağına, tohum ve gübre,hayvanına ise  yem alamayan çiftçi nasıl üretecek?

 Çoğu zaman siftah etmeden dükkanını kapatan esnaf, akşam nasıl evine ekmek götürecek? asgari ücretle yaşamaya çalışan emekçi, azıcık maaşıyla ay sonunu getirmeye çalışan emekli hayatının en güvenilir olması gerektiği zamanlarda, torunlarına zaman ayıracağı zamanlarda yine çalışmak mı zorunda kalacak?

Üretmeye çalışan sanayici artan elektrik, doğalgaz, vergi yükleriyle daha ne kadar dayanacak? Ülkenin geleceği çocuklarımız yetiştiren sevgili öğretmenlerimiz kendilerini mi geliştirecekler, hayat mücadelesi mi verecekler. Sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanları daha ne kadar itibarsızlaştırılacaklar, hasta yakınları tarafından darp edilecekler?

 Veliler çocuğum nasıl eğitim alacak diye sürekli kaygılanmak zorunda mı? Üniversite öğrencileri okullarını bitirince iş bulabileceklerinden emin değiller. Fiziksel ve ruhsal şiddete maruz bırakılan hatta öldürülen kadınların , çocuk yaşta evlendirilen yavrularımızın , okul sıralarında olması gerekirken ekmeğinin peşinden koşan- koşmak zorunda olan evlatlarımızın dramına dolaylı ya da doğrudan tanıklık etmediğimiz bir günümüz bile yok.

Hepsinden önemlisi bizi biz yapan değerlerimizi unuttuk.Değerlerimizi yeniden hatırlamak, hatırlatmak için çok çalışmalıyız.

İşte tüm bu sebeplerden;

Bugüne kadar alışılagelmiş siyasetin dışında liyakata önem veren, disiplinli, daima vatandaşların çıkarını gözeten işinin ehli, devletini seven, milletinin refahını isteyen, donanımlı insan kaynaklarına ihtiyacımız çok fazla. Çocuklarımızın gelecek kaygısı olmadan yaşamaları için, kadınların daha eşitlikçi bir ortamda var olabilmeleri, yaşlıların hayat kalitelerinin arttırılabilmesi ve hak ettikleri refahta son yıllarını geçirebilmeleri için, 30 yıllık kamu-özel sektör ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından edindiğim tecrübelerimle ve en önemlisi; yarının mimarı olarak gördüğüm tüm kadınlarımızla daha İYİ yarınlar inşa edebilmek adına aday oldum.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.