DEMİRAĞ: İÇ VE DIŞ POLİTİKADA DAHA RADİKAL KARARLAR ALMALIYIZ!

Demirağ, acilen iç ve dış politikalarımızı değiştirmeliyiz" dedi.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 09:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Takip EtGoogle News

DEMİRAĞ: İÇ VE DIŞ POLİTİKADA DAHA RADİKAL KARARLAR ALMALIYIZ!

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Türkiye'nin yanlış politikalar sebebiyle büyük bir tehlike altında olduğunu söyledi. Demirağ, acilen iç ve dış politikalarımızı değiştirmeliyiz"dedi.

Demirağ, iktidarın yanlış politikaları güderek Türkiye'yi çıkmaza sürüklediğini söyledi. Türkiye'yi birçok tehlikenin beklediğini belirten Demirağ, açıklamasında şunları söyledi:" Jeopolitik konumumuz sebebiyle diğer ülkeler arasında yaşanan en küçük olaydan en çok Türkiye etkileniyor. Bu etki Türkiye açısından gittikçe artıyor. Çünkü iç ve dış politikada yanlış kararlar alıyoruz. Bu yanlış kararlar silsilesi sebebiyle Türkiye büyük bir çıkmaza giriyor. Türkiye’yi bekleyen riskler artıyor. İran üzerinden yeni bir göç akımı, 1919 kaynaklı, son olarak 2021 tarihli PAPA PULU haritasının gerçekleşmesi için ABD’nin atacağı adımlar,, Suriye’deki PKK/PYD ve Irak kuzeyindeki PKK terör örgütü tehdidi, göçmen sorunu ve daha sayılamayacak birçok sorun. Artık iç ve dış politikalarda daha radikal kararlar almalıyız. Türkiye AKP iktidarı sebebiyle her geçen gün tehdit altındadır. Bu tehdit alınan kararlar neticesinde daha da çok büyümektedir. Sırtımızı bir an önce kendi ülkemize dönmeliyiz. Aksi takdirde Türkiye büyük bir hengamenin ortasında kalacaktır"dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.