1 NİSAN’DA İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA ÖN SEÇİM YAPILACAK

ÖZDİL:1 NİSAN 2023 Tarihinde yapılacak olan ön seçim İyi Parti ve tüm Türkiye’de heyecanla karşılanan demokrasi şöleni olacaktır. Birbirinden kıymetli aday adaylarımız ilçemizi ziyaret etmekte ve adalet için, liyakatli kadrolar kurmak için can atmaktadır.

Gündem Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 09:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
159 okunma
Takip EtGoogle News

 İşte konu ile ilgili İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil’in yayınladığı yazılı basın bülteni:

“O1.O4.2O23 (BİR NİSAN 2023)Tarihinde yapılacak olan ön seçim İyi Parti ve tüm Türkiye’de heyecanla karşılanan demokrasi şöleni olacaktır. Birbirinden kıymetli aday adaylarımız ilçemizi ziyaret etmekte ve adalet için, liyakatli kadrolar kurmak için can atmaktadır.

Yaklaşık 3.000 üyemiz ile 01.04.2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz bu demokrasi şöleninde Tarsus Teşkilatının yön vereceği milletvekili aday adayının, mecliste tüm İYİ Parti Teşkilatının sesi olacağından hiç şüphemiz yoktur.

Aday adaylarına açık çağrımızdır. Bu tek adam rejimini değiştirecek, yolsuzlukların hesabını soracak, adaleti her şeyden üstün tutacak, enflasyon ile mücadele edecek, deprem gerçeğini politika haline getirecek,demokrasiden ödün vermeyecek, tabana kulağını kesmeyecek, mücadelesini vermelidir.

Bizler, gençler olarak; 21 yıldır süren saltanatın artık son bulmasını, yolsuzluğa batmış bu ucube sistemin yok olmasını istiyoruz. Adamcılığın, ademi merkezciliğin, biad kültürünün, depremde ortaya çıkan liyakatsiz kadroların, mafyalaşmış siyasi partilerin, uyuşturucu trafiğine batmış hükümet ve yanlılarının bir an önce temizlenmesini istiyoruz.

Türklüğü ayaklar altına alanlardan, Bebek Katili Öcalan'ın kardeşini TÜRK RADYO TELEVİZYON (TRT) Ekranlarına çıkaranlardan, T.C. ibaresini her yerden kaldıranlardan, 128 Milyar Doların hesabını veremeyenlerden, Hizbullah Terör örgütünün siyasi uzantısı ile ittifak içine girenlerden, Ne istediniz de vermedik diye itirafta bulunanlardan sorulacak bir hesabımız var.

Bugün bakıldığında tarihi fırsat olarak gördüğümüz ön seçim sayesinde demokrasinin, partimizde iliklerine kadar işleyeceğinigöstermektedir.Tarsus'un, bu demokrasi şöleninde artık genel siyasette İYİ Partl adına daha gür ve daha güçlü çıkacağından eminiz.

Buradan tüm üyelerimize seslenmek i§tiyoruz. 01.04.2023 Tarihinde yapılacak olan ön seçime tam katılım yaparak İYİ Parti'de ki demokrasi aşkını göstermelerini ve sandıklardan TARSUS aday adaylarını üst sıralara ve mecliste söz sahibi olma]arını sağlamaya davet ediyoruz.”

AV. BURAK ÖZDİL

TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.