TEB ÇUKUROVA BÖLGE MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

TEB Çukurova Bölge Müdürü Buğra Çelik, TEB Tarsus Şube Müdürü Sıtkı Tanrıöver, Tarım Bankacılığı Bölge Satış yöneticisi Mehmet Öztürk ve Bireysel Satış Yöneticileri Borsa Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Teke’ye ziyarette bulundu

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 01:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
60 okunma
Takip EtGoogle News

TEB ÇUKUROVA BÖLGE MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

TEB Çukurova Bölge Müdürü Buğra Çelik, TEB Tarsus Şube Müdürü Sıtkı Tanrıöver, Tarım Bankacılığı Bölge Satış yöneticisi Mehmet Öztürk ve Bireysel Satış Yöneticileri Borsa Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Teke’ye ziyarette bulundu.

Tarsus’un tarımsal üretim ve tarımsal üretimden kaynaklı yüksek katma değer yaratılan ticari portföyü üzerine istişarede bulunulan ziyarette, üreticilerin yeni ve alternatif finansmana erişebilirliğini sağlayacak konular görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Borsa Başkanı Mustafa Teke, kendisinin de üretici olduğunu belirttiği ziyarette, Üreticilerin son yıllarda finansmana erişiminde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. TEB bankası yöneticilerinden üreticiye nefes aldıracak, kolay ve erişebilirliği yüksek tarımsal kredi olanaklarının çeşitlendirilmesine yönelik üreticilerin taleplerini ilettiği görüşmede, özellikle lisanslı depolarda ürün muhafaza eden üreticiler için esnek ve cazibesi olan kredi kullanımına dair önerilerini paylaştı.

Ziyaretin ardından resim sergisi gezildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.