MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇIYLA SONA ERDİ

TURNUVANIN KAZANANI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRESİ TAKIMI OLDU

Spor Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 19:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
50 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇIYLA SONA ERDİ

TURNUVANIN KAZANANI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRESİ TAKIMI OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından; çalışanların birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi amacıyla yapılan 3. Birimler Arası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.

Turnuvada Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı birinci, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ikinci ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın takımı ise üçüncü oldu. A ve B grubu olmak üzere toplam 18 takımın katıldığı turnuvada, dereceye giren ilk 3 takıma kupa ve madalya verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından; çalışan personelin moral ve motivasyonunun yükselmesi, dayanışma ile birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi amacıyla yapılan 3. Birimler Arası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen final maçı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi personeli arasında gerçekleşti. Maçı kazanan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi oldu. İlk üçe giren takımlara kupa ve madalya verildi.

Turnuvada 18 takım yer aldı

Turnuva takımlar arasında yapılan maçlar; çeyrek, yarı final ve final şeklinde gerçekleşti. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan maçlarda personel tatlı bir rekabetle turnuvayı sürdürdü.

Final maçında oynayanların arasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok da vardı. Tok, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin takımında yer aldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi oyuncularıyla gerçekleşen karşılaşma keyifli bir şekilde geçti. Turnuvaya; takımlarda yer alan sporcuların aileleri de katıldı.

A ve B grubu olmak üzere toplam 18 takımın katıldığı turnuvada, dereceye giren ilk 3 takıma kupa ve madalya verildi. Turnuvada Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı birinci, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ikinci ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın takımı ise üçüncü oldu.

Tok: “Amacımız, kaynaşmayı ve aidiyet duygusunu sağlamak”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, maç sonunda yaptığı değerlendirmede; “Tüm birimler arasında hem kaynaşmayı hem aidiyet duygusunu hem de bir arada olmayı, çalışmanın yanında eğlenmeyi de gerçekleştirmek için Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın üçüncüsünü düzenledik. Toplamda 18 takım katıldı. 18 takım arasından daha sonra 8 takım gruplara kaldı. Çeyrek final, yarı final, en son final maçını da Gençlik ve Spor Hizmetleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı arasında düzenlendi. Amaç yenmek değildi. Çalışanlarımızın büyük bir çoğunluğu aileleriyle beraber geldiler. Amaç onlara keyifli anlar yaşatmak. Keyifli anlar yaşadıklarını düşünüyoruz” dedi. Turnuvaların süreceğini kaydeden Tok, “Yine ikinci dönem Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in başkanlığında bundan sonraki turnuvalara devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.