CHP'Lİ DEMİRAĞ: HER ZAMAN PARTİMİN YANINDAYIM!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, CHP'nin milletvekili listesinin açıklanmasının ardından değerlendirmede bulundu.

Siyaset Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 08:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
211 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, CHP'nin milletvekili listesinin açıklanmasının ardından değerlendirmede bulundu. Demirağ:" Bu kritik süreçte her zaman partimin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız."dedi.

CHP milletvekili adayı listeleri açıklandı. Listelerin açıklanmasının ardından CHP Mersin milletvekili Aday Adayı Demirağ da milletvekili listeleri ile ilgili birtakım değerlendirmede bulundu. Demirağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" Milletvekili aday listeleri kamuoyuna duyurulduğunda, kendim de dahil olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’ne on yıllarca emek vermiş isimlerin listede olmadığını üzülerek gördüm. Elbette bu bir son değil, daha milletimiz için yapacak çok şeyimiz var. Partimizin kararlarını saygıyla karşılayarak ülkemizin belki de en kritik seçimlerinden bir tanesi olan bu seçimde CHP ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Aday adaylığı sürecim boyunca desteklerini esirgemeyen CHP Mersin örgütüm ,il İlçe Başkanlarım başta olmak üzere tüm partili partisiz dost, akraba ve arkadaşlarıma, Sivil toplumun değerli temsilcilerine, MTSO, TISİAD, TURAB, GİŞKAD, KAGiDER, IMO, 29 Ekim Kadınları, CYD, ADD, Yöre Dernekleri başkan ve yöneticilerime, muhtarlarıma, iş dünyasından dostlarıma, KADIN GÜCÜ grubu yol arkadaşlarıma, değerli basın mensuplarına, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri yol arkadaşlarıma ve adını sayamadığım çok sayıda vatandaşımıza teşekkürü borç bilirim.Hiçbir şey bitmiş değil, daha yeni başlıyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.