TÜRKİYE - SIRBİSTAN FİNAL MAÇI HEYECANINI MERSİNLİLER BİRLİKTE PAYLAŞTI

FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU, MERSİNLİLER AÇIK HAVADA ŞAMPİYONLUĞUN TADINI ÇIKARDI

Spor Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 10:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan ‘2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ final maçı için, Yenişehir Marina AVM önü ve Tarsus Kültür Park içerisinde dev ekran kurdu. Vatandaşlar milli heyecanın coşkusunu hep birlikte doyasıya yaşayıp, şampiyonluğu kutladı.

Mersinliler tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu ‘2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ final maçını Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Yenişehir Marina AVM önü ve Tarsus Kültür Park içerisinde kurduğu dev ekranlardan izledi.

Yarı final maçında İtalya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan ile final maçı oynadı. Final müsabakasını Büyükşehir Belediyesi tarafından Marina AVM önünde kurulan dev ekrandan izleyen vatandaşlar, ‘Filenin Sultanları’ için tek yürek oldu. Ay- Yıldızlıların aldığı her sayıda tezahüratlarını eksik etmeyen taraftarlar, maçı büyük bir heyecanla seyretti.

5 set oynanan maçta başa baş bir mücadele veren ve final setine 2-2 beraberlikle giren Ay- Yıldızlılar, 15-13’lük skorla Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyon oldu. Avrupa Şampiyonası’na adını altın harflerle yazdıran ‘Filenin Sultanları’nı açık havada izlemenin tadını çıkaran taraftarlar ise, Ay- Yıldızlı takımın zaferiyle büyük bir coşku yaşadı.

Tarsus’ta da coşku dev ekranda yaşandı

‘Filenin Sultanları’nın tarihi zaferinin heyecanı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Kültür Park içerisinde kurulan dev ekranda da yaşandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta Tarsuslu sporseverler, dev ekran önünde karşılaşmanın her anını büyük bir dikkat ve heyecanla izlediler.

Melissa Vargas’ın bitirici vuruşu ile Ay-Yıldızlıların şampiyonluğunu ilan etmesi, coşkunun tavan yapmasına neden oldu. Tarsuslu sporseverler, çalınan müzikler eşliğinde şampiyonluğu halaylarla, danslarla kutladılar.

Filenin Sultanları’nı açık havada izleyen vatandaşlar, maç heyecanını birlikte paylaştı

Açık havada kurulan dev ekranda maç izlemenin tadını çıkaran vatandaşlardan Umutcan Kalleci, “Birkaç şehirde daha, maçın bu şekilde izlendiğini görmüştüm. Mersin’de de açık havada izlenmesini çok istiyordum, çok memnunum. Açık havada izlendiğini görünce, arkadaşlarımla gelmek istedim. Büyükşehir Belediyesi’ne bu etkinliği organize ettiği için teşekkür ederim” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.