CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “MERSİN’DE CHP’Lİ BELEDİYELERE YENİSİNİ EKLEYECEĞİZ”

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP’li Belediyelerin ayrım yapmaksızın her insana hizmet götürdüğünü, kamu kaynaklarını en adil şekilde kullanarak devrim niteliğinde projeleri yaşama geçirdiğini söyledi

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 19:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “MERSİN’DE CHP’Lİ BELEDİYELERE YENİSİNİ EKLEYECEĞİZ”

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP’li Belediyelerin ayrım yapmaksızın her insana hizmet götürdüğünü, kamu kaynaklarını en adil şekilde kullanarak devrim niteliğinde projeleri yaşama geçirdiğini söyledi.

Adli mercilere intikal etmiş, Savcılık soruşturmalarının sürdüğü konuları bazı kesimlerin siyasi malzeme yapmaya çalışmalarının doğru olmadığına dikkati çeken Başkan Şahin, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz, hem bölgemizde, hem de ülkenin dört bir noktasında milyonlarca insanımıza hizmet vermektedir. Onurlu, dürüst kadrolara sahiptir. Fakat gelin görün ki, kendi becerisizliklerini örtmeye çalışanların, öne sürülen bazı konularla ilgili Belediyelerimiz üzerinden partimize laf atmaya çalıştıklarına şahit oluyoruz.

AKP Tarsus ilçe Başkanı sayın Hasan Podak, geçtiğimiz günlerde, sabotaj ve yalan haberleri ile meşhur bir haber kanalına verdiği röportajda muhabirin sorusuna ‘Evet, ıslak mendilden yatağa kadar olan malzemeler internet üzerinden satıldı. CHP belediyelerinden bunları beklemek en doğal durum’ dedi!

Eğer ki, iddia ettiğiniz gibi ise elbette yapılacak adil soruşturma sonunda suçlular cezasını çekecektir.

Fakat, Sayın Podak, Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerden beklenecek en doğal durum bu değildir” ifadelerini kullandı.

CHP’li Belediyelerin pandemiden depreme, sellerden orman yangınlarına kadar her afet döneminde olayların yaşandığı bölgelere ilk intikal eden kurumlar olduğuna vurgu yapan Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, “CHP Belediyeleri halkını düşünür, depremde binlerce yurttaş açta açıkta kalmışken “çadır satmaz!”

Depremzedelere sıcak çorbasını götürür, yemeğini verir. Personeli ile makine ekipmanı ile ilk anda siyasi düşüncesine bakmadan yardıma koşar. Aynı partiden değil diye engellemeye çalışmaz kimseyi.

CHP Belediyeleri, pandemide iki maskeyi dağıtamayanlara karşı maske üretir, dezenfektan üretir, halka ücretsiz dağıtır. Maske satmaz. Ekmek üretir, ücretsiz dağıtır; engellemeye çalışan sizin zihniyetiniz ile de ayrıca mücadele eder.

CHP Belediyeleri, sosyal yardımlar ile bir lokma ekmeğe muhtaç ettiğiniz halkın yardımına koşar. Parti ayrımı yapmaz. Sana bir bana iki demez.

Yani CHP Belediyeleri, meclis yönetimi kendisinde olsun olmasın, akılcı ve insan öncelikli çalışmaları ile kendisini desteklesin desteklemesin “herkes için hizmet, herkese eşit hizmet” anlayışı ile biz parti örgütlerinin çalışmalarında yüz akı olmuştur.

Bu yüzdendir ki CHP Örgütleri her an halkın içinde, halkı ile birliktedir. Tarsus’a makam odasının penceresinden bakmamaktadır.

Sayın Podak, “CHP Belediyelerinden bunları beklemek doğaldır” sözünüzün dil sürçmesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü, önümüzdeki ilk seçimde Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki başarılı çalışmalarımızın neticesinde halkımızın desteği ile seçimleri kazanacak, Mersin’de CHP’li belediyelere de yenisini ekleyeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.