MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
117 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Uysal “Yüce Meclisin açılışıyla Türk milleti için umutsuzluk bitmiş ve neticede Cumhuriyetimiz bu çatı altında ilan edilmiştir. Yine bu anlamlı tarihte Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve ülkemizin ilk ulusal bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal da TBMM’nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı paylaştı.

Milletvekili Uysal şu ifadelere yer verdi;

“23 Nisan tarihinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için büyük önemi vardır. Yüce Meclisimiz 23 Nisan 1920 tarihinde açılmış ve çocuklarımıza 23 Nisan tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediye edilmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, milletimizin bekası için en kritik gelişmelere imzasını atmıştır ve İstiklal mücadelemizin yönetim merkezi olmuştur. Meclisimizin çatısı altında vatandaşlarımızın sesi olmaktan duyduğum gururla ve sorumluluk bilinciyle çalışmalarımı sürdürüyorum. Ayrıca, dünya’da ilk olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ise birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bir gündür.

Aziz Atatürk’ün ‘Çocukları; sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen uluslar, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılırlar.’ sözünü iyi kavramalı, ülkenin kalkınması noktasında çocuklarımızı kaliteli eğitimle buluşturmalı ve milli değerlerimize bağlılıklarını sağlamalıyız. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak için hepimizin üzerine düşen sorumlulukları var. Biz de milletin vekili olarak Gazi Meclisimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için mesai harcıyor, onlara huzurlu, güvenli bir ortam oluşturma gayretiyle çalışıyoruz. Her çocuğumuzun eşit şartlarda yaşam hakkına sahip olabilmesi, barış atmosferinde yetişmesi bizim önceliğimiz olmaya devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Meclisimizin açılışının 104. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.