YENİŞEHİR BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL U12 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Yenişehir Belediyesinin yarıyıl tatilindeki çocuklar için düzenlediği 2. Geleneksel U12 Futbol Turnuvası sona erdi

Spor Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 07:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL U12 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Yenişehir Belediyesinin yarıyıl tatilindeki çocuklar için düzenlediği 2. Geleneksel U12 Futbol Turnuvası sona erdi.

Yenişehir Belediyesi Özgecan Spor Tesisleri’nde yapılan turnuvada 16 takımla 320 çocuk top koşturdu.

2.Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali ile yarıyıl tatilinde çocukları tiyatro oyunlarıyla buluşturan Yenişehir Belediyesi, sportif aktivitelerle de çocukları yalnız bırakmadı. Çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirebilmelerini sağlamak ve aynı zamanda onlara sosyalleşme ortamı hazırlamak amacıyla düzenlenen Yenişehir Belediyesi 2. Geleneksel U12 Futbol Turnuvası, Mersin Yenişehir Belediyespor ve Mersin Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

“Dostluğun ve birlikteliğin kazandığı bir turnuva oldu.”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, turnuvada mücadele eden tüm çocuklarla bir araya geldi. Başkan Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın sağlıklı ve üretken bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlıklarını desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür etkinliklerle, gençlerimizin potansiyelini keşfetmelerine ve birlikte güzel anılar oluşturmalarına olanak tanıyoruz. Tüm çocuklarımızı kutluyorum. Dostluğun ve birlikteliğin kazandığı bir turnuva oldu.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.