GAZİLERİN ŞÜKRANIYLA KARŞILANDI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi ve Türkiye Kuvay-i Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’nde gazilerle bir araya geldi

Gündem Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 07:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
167 okunma
Takip EtGoogle News

GAZİLERİN ŞÜKRANIYLA KARŞILANDI

BAŞKAN BOZDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi ve Türkiye Kuvay-i Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’nde gazilerle bir araya geldi. Gaziler, Başkan Bozdoğan'ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sık sık gazilere yönelik geziler düzenliyor ve özellikle özel günlerde ve haftalarda etkinlikler düzenleyerek gazilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sık sık gaziler ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan dernek ziyaretinde gazilerden büyük ilgi gördü. Bozdoğan’ın yaptığı hizmetleri anlatan gaziler Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti.

“BAŞKA İLLERDE BU BAŞKANA SADECE EKMEK İÇİN BİLE OY VERİLİR DİYORLAR”

Dernek üyesi Başkan Bozdoğan’ın yaptığı hizmetlerin hiçbir belediyenin yapmadığını belirterek şunları söyledi “Bizi ecdatlarımızın kabirlerini ziyaret etmemiz için Çanakkale'ye götürdüler. Anıtkabir'e Sarıkamış Cumhuriyeti'nin ilk temellerinin atıldığı ta Samsun'a gittik. Yani bunlar daha önce hiç görmediğimiz iltifatlar diyeyim. İnsanlardan şunları duyuyoruz, başka illerde ya bu başkana sadece ekmek için bile oy verilir diyorlar. Yani ekmeği o fiyata veriyor. Ramazan geliyor. Ekmek yine 1 TL olacak deniliyor. Bu mucize gibi bir şey.” diye ifade etti.

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM GURUR DUYUYORUM”

Bir diğer dernek üyesi Kültür Merkezi’nin ayağa kaldırılma mücadelesini tebrik ederek “75 yıl kültür sitesinin tekrar kazandırılması. Yani oradan baktığım zaman içim sızlıyordu. Benim oradan geçerken bu eser bir başka ülkede olsa ayağa kaldırılır, pırıl pırıl olur diyordum, sağ olun sizlerin katkısıyla ayağı kalkıyor. Dua ediyorum çok teşekkür ediyorum gurur duyuyorum. Diğer bir konu ise demiryolu konusunda siz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

‘’45 YIL SONRA BİZİ SAVAŞTIĞIMIZ TOPRAKLARA EŞLERİMİZLE YOLLADI’’

Dernek Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, ‘’ Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ı derneğimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Allah ondan razı olsun, sizden de razı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için bizi onurlandırdınız. Çok kıymetli gazi kardeşlerim hepinizin bildiği gibi sayın belediye başkanımız göreve geldiği günden beri bizlere maddi manevi 25 senede gelmiş geçmiş en fazla yardım eden belediye başkanımız. Allah ondan razı olsun. Hepinizin bildiği gibi bizleri 45 sene sonra savaştığımız topraklara, eşlerimizle bizi o savaştığımız toprakları gezdirdi. Emin olun Türkiye de ses getirdi. Türkiye de ilk defa eşleriyle giden gaziler bizleriz onun için. Başkanıma minnettarım ve onun dışında Kıbrıs'tan geldik dedi, dizi Çanakkale’ye göndereceğim dedi, Çanakkale'ye gittik, o tarihi yerleri gördük oradan Bursa'ya geçtik Bursa'nın tarihi yerlerini gezdirdiler bize Eskişehir'de konakladık, ordan kalktık Anıtkabir'e Atamızın mezarını ziyaret ettik. Ondan sonra başkanım dedi ki döndükten sonra sizi dedi gezmeye göndereceğim, bizi Kars'a gönderdi. Sivas'a gittik, Sivas’ın tarihi yerlerini gördük, Erzincan’ın tarihi yerlerini gördük. Erzurum'un tarihi yerlerini gördük, Kars'a geçtik Kars’ın Sarıkamış, güzel tarihi yerleri gördük, Karadeniz’e de gittik yani başkanımıza teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

“TÜM ÇABAMIZ ONLAR İÇİN’’

Gazilerin istedikleri yerleri görmelerini sağladıklarını belirten Başkan Bozdoğan “Gazilerimizi gördüm yıllar sonra eşleriyle birlikte Kıbrıs'a gidip o savaştıkları yere gören insanlar Türkiye’de sadece Tarsuslara, Tarsus gazilerine nasip olduğu bu başka hiçbir ilçenin ya da ilin gazileri eşleriyle orayı ziyaret etmedi. Direkt Cumhurbaşkanıyla görüştüler ama bunda çorbada tuzu olan Tarsus Belediyesi’ne, onların o minnetlerini, şükranlarını anlatırken de duygulanmamak elde değildir. Başkan Rasim Yuvarlakoğlu ile Başkan İsmail Taşgit’e teşekkür ediyorum. Nereyi istiyorlarsa onların görmesini sağlamak beni onlardan daha çok mutlu etti. Çünkü önemli olan şuydu, bir kentin var olan insanlarımızın değişik yerleri tarihiyle birlikte tanıdığında gördüğünde duyduğu mutluluk elbette ki bizim mutluluğumuz.” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.