HALK KART AĞUSTOS AYI TUTARLARI HESAPLARDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaş ve esnafın cebini rahatlatan Halk Kart’ın Ağustos ayı tutarları hesaplara yatırıldı

Ekonomi Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 09:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
96 okunma
Takip EtGoogle News

HALK KART AĞUSTOS AYI TUTARLARI HESAPLARDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaş ve esnafın cebini rahatlatan Halk Kart’ın Ağustos ayı tutarları hesaplara yatırıldı. Halk Kart’tan Ağustos ayında toplamda 10 bin 219 kişi yararlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaş ve esnafın cebini rahatlatan Halk Kart’ın Ağustos ayı tutarları hesaplara yatırıldı.

Halk Kart’tan Ağustos ayında toplam 10 bin 219 kişi yararlandı

Vatandaş ve esnafın zor zamanlarında da yanlarında olmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Ağustos ayı tutarlarını da hesaplara yatırdı.

Ağustos ayı Halk Kart tutarları kapsamında 6 bin 110 kişinin hesabına 300 lira, 4 bin 109 kişinin hesabına 500 lira olmak üzere, 10 bin 219 kişiye toplam 3 milyon 887 bin 500 lira yatırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.