BORSA PERSONEL TOPLANTISINDA ZEYTİNYAĞI TADIM EĞİTİMİ VERİLDİ

TARSUS Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla personel toplantısını gerçekleştirdi

Gündem Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 06:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
85 okunma
Takip EtGoogle News

BORSA PERSONEL TOPLANTISINDA ZEYTİNYAĞI TADIM EĞİTİMİ VERİLDİ

TARSUS Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla personel toplantısını gerçekleştirdi.

Kasım ayının değerlendirildiği ve Aralık ayı içinde gerçekleştirilecek faaliyetlerin görüşüldüğü personel toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve Ayhan Bayram ile Meclis Üyesi Burak Şendağ katıldı.

Personel toplantılarının önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Personellerin düzenli olarak gerçekleştirdiği bu toplantılarda yönetim kurulu olarak bizlere de önemli bilgiler aktarılmış oluyor. Mutfakta ki personellerimiz önümüzü görmekte yararlı bilgiler aktarıyor. Bir şeyleri değiştirmek için aslında eşik noktası olarak algılıyoruz bu toplantıların sonucunu. Bunun olumsuz bir yanı yok.  Ama koyduğumuz hedeflere nasıl ulaşacağız? Hedefleri koyarken nelere dikkat etmeliyiz? İşte asıl mesele bu!"dediği konuşmasının devamında “Başarısız yöntemleri tekrar etmek, bir şey kazandırmaz. Planlamanın elimizi kolumuzu bağlamaması için, başarısız stratejileri, yenileriyle değiştirmek zorundayız. İşte tam bu noktada birbirimize inamalıyız.” Dedi.

Personel toplantısında, Burak Şendağ Borsa personellerine zeytinyağ tadım eğitimi verdi

Burak Şendağ, coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytinyağ’ının nasıl imal edildiği, coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytinin diğer zeytinlerden farkını ve önemini anlattığı sunumunda iyi bir zeytinyağının tadım özelliklerini uygulamalı olarak personellere anlattı. Toplantıda, coğrafi işaretli ürünlere destek ve teşvik verilmesi konusu da istişare edilirken coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytininin teşvik edilmesi amacıyla destek verilmesi gerektiği de konuşuldu.

Personel toplantısında; 2024 yılı stratejik plan bütçesi de personel toplantısında incelenerek, 2024 Yılı Tahmini Bütçesi ile  Stratejik Plan  bütçe ilişkilendirimesi görüşüldü.2024 yılı Faaliyet Takvimi ve Kalite Hedefleri de yönetim kurulu üyeleri ile personeller tarafından değerlendirildi. 

 

 

 

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.