BAŞKAN SEÇER, SAYAPARK AVM’Yİ ZİYARET ETTİ

MERSİNLİLERDEN SEÇER’E TAM DESTEK: “BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ SİZSİNİZ”

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 08:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
74 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, SAYAPARK AVM’Yİ ZİYARET ETTİ

MERSİNLİLERDEN SEÇER’E TAM DESTEK: “BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ SİZSİNİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinlilerle bir arada olmak, talep ve istekleri vatandaşın ağzından dinlemek için gerçekleştirdiği gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Sayapark AVM’yi ziyaret eden Seçer, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer’in yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmasını sevinçle karşıladıklarını söyleyen vatandaşlardan biri, “Şüpheniz dahi olmasın bizim belediye başkanımız sizsiniz” derken, diğer bir vatandaş da, “Sizden çok memnunuz. Sizden başkasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlerden biri Başkan Seçer sayesinde Mersin’in hak ettiği yerde olduğunu söylerken, AVM’de görev alan moto kuryeler de modern, kaliteli ve güvenli ulaşım sağlayan yollar dolayısıyla Seçer’e teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinlilerle bir arada olmak, talep ve istekleri vatandaşın ağzından dinlemek için gerçekleştirdiği gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda Sayapark AVM’yi ziyaret eden Seçer, vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçer’e gezisinde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

Gezisi sırasında ailesi veya sevdikleriyle vakit geçiren 7’den 70’e tüm Mersinlilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Seçer, vatandaşlarla bol bol sohbet etti, gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. AVM’deki işletmelerde çalışan vatandaşlarla da bir araya gelen Seçer, her birine kolaylıklar diledi. Özellikle çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Seçer, onlarla tek tek sohbet edip fotoğraf çektirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından AVM’de kurulan Üretici Kadın Stantları’nı ziyaret ederek kadınlarla sohbet eden Seçer, Büyükşehir’in Mum Yapım Atölyesi’nde de çocuklarla bir araya geldi.

Mersinlilerden Seçer’e tam destek: “Şüpheniz dahi olmasın bizim belediye başkanımız sizsiniz” Başkan Seçer’in yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmasını sevinçle karşıladıklarını söyleyen vatandaşlardan biri, “Şüpheniz dahi olmasın bizim belediye başkanımız sizsiniz” derken, diğer bir vatandaş da, “Sizden çok memnunuz. Sizden başkasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Seçer’e çalışmalarında kolaylıklar dileyen bir başka vatandaş ise Seçer’in sonuna kadar destekçisi olduklarını vurgularken, adaylığı için de tebrik etti.

“Mersin sayenizde hak ettiğini buldu”

Büyükşehir’in Çölyak hastalarına yönelik düzenli olarak gerçekleştirdiği Glütensiz Gıda Kolisi desteğinden yararlandıklarını söyleyen bir vatandaş da, “Glütensiz ekmekler için binlerce kez teşekkür ederiz. Eşim Çölyak hastası. Düzenli koli geliyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptınız Glütensiz Piknik’e de geldik. Umarım kazanırsınız” dedi. Seçer’i çok sevdiğini söyleyen gençlerden biri ise, “Çok teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık. Mersin sayenizde hak ettiğini buldu” diyerek Büyükşehir’in gençlere yönelik hizmet ve desteklerinden çok memnun olduklarını söyledi.

Moto kuryelerden Seçer’e yol teşekkürü

AVM’de moto kurye olarak görev yapan bir vatandaş ise, “Yollar mükemmel olmuş. Çok teşekkür ederiz başkanım” derken bir başka moto kurye de “Biz akşama kadar yollardayız, yollar on numara olmuş” diyerek Seçer’e teşekkür etti. Ziyarette deprem bölgesinden Mersin’e gelip yerleşen vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Seçer, hallerini hatırlarını sordu, Büyükşehir olarak kendileri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vatandaşlar ise “Bize çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederiz. Umarım kazanırsınız. Ben inanıyorum kazanacağız” diyerek desteklerinden ötürü Seçer’e teşekkür etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.