BAŞKAN BOZDOĞAN’A HALKIN DESTEĞİ BÜYÜYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yoğun çalışma temposunu sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdü

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN BOZDOĞAN’A HALKIN DESTEĞİ BÜYÜYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yoğun çalışma temposunu sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdü.

Başkan Bozdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarla paylaştığı çalışma programlarıyla dikkat çekerken, sabahın ilk ışıklarından itibaren tarım işçilerinden pazarcı esnaflarına, STK ziyaretlerinden ev toplantılarına, geç saatlere kadar süren ziyaretlerle halkla iç içe oldu.

Başkan Bozdoğan'ın gezilerine Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın, Tarsus Yerel Basını, Memleket Partisi gençlik kolları, parti üyeleri ve Tarsus Belediyesi bürokratları da eşlik etti. Sabah 04.00’dan gece 00.30’a kadar süren maratonunda Bozdoğan, vatandaşların ve esnafın ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı.

PAZAR ESNAFINDAN BOZDOĞAN’A: “İŞTE HALK ADAMI GELİYOR”

Pazarda gerçekleştirdiği ziyarette büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı. Esnafın "İşte halk adamı geliyor", "Büyük adam, Allah senden razı olsun, kimseyi işten çıkarmadın" ve "Seni çok seviyoruz" gibi sloganlarıyla karşılanması, Başkan Bozdoğan'ın halk nezdindeki sevgisini gözler önüne serdi.

BOZDOĞAN HER KESİMDEN İNSANLA İÇ İÇE GEÇEN BİR GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Köy ziyaretlerinde de aynı ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, mahalle sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirerek taleplerini dinledi. Ev ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunlarına kulak veren Bozdoğan, halkın taleplerini ve beklentilerini not alarak gerekli birimlerini yönlendirdi. Gece programında ise hastaneleri ziyaret eden Başkan Bozdoğan, acilde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık çalışanlarının gayretlerini takdir etti. Eczane ve benzin istasyonlarını da ziyaret ederek programını sonlandıran Başkan Bozdoğan, her kesimden insanla iç içe geçen bir günü geride bıraktı.

Başkan Bozdoğan, halkla iç içe geçen bu yoğun gününü her gün aynı tempoyla sürdürerek, hizmetlerine halkın desteğiyle devam edeceğini belirtti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.