BAŞKAN ÖZYİĞİT, “BALIK PAZARI SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Başkan Abdullah Özyiğit, 2022 yılında inşa ederek hizmete açtıkları Göçmen Balık Pazarı’na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve gelen talepleri dikkate alarak, Yenişehir’de balık pazarı sayısını yeni dönemde arttıracaklarını söyledi.

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 07:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
56 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “BALIK PAZARI SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, 2022 yılında inşa ederek hizmete açtıkları Göçmen Balık Pazarı’na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve gelen talepleri dikkate alarak, Yenişehir’de balık pazarı sayısını yeni dönemde arttıracaklarını söyledi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhsin Uğurel ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Abdullah Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak, görüş ve önerileri aldı. Yeni dönem projeleri ile ilgili de bilgi veren Başkan Özyiğit, Yenişehir’de yeni balık pazarları oluşturacaklarını ifade etti. Başkan Abdullah Özyiğit, “Eğriçam Mahallemizde Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı’ımızı açtık. Mersinliler yoğun ilgi gösteriyor. Çok beğenildi, talep de çok fazla yeni dönemde yenilerini yapacağız. Şu an bulunduğumuz Cumhuriyet Mahallesi oraya çok uzak. Cumhuriyet’te bir tane inşa edeceğiz. Yeri hazır, projesi çizildi. Hemen dere kenarında ve kimseyi de rahatsız etmeyecek. Göçmen’deki gibi olacak. Pişirim alanıyla birlikte taze balığın daha uygun fiyatlarla satıldığı bir merkez olacak. Bunu kentimizde birkaç noktaya daha taşımak istiyoruz. Dere kenarı zaten bir yürüyüş yolu. DSİ’nin işini tamamlamasıyla birlikte biz orada da bir yeşil yürüyüş bandı oluşturacağız. Büyükşehir Belediyemiz de yeni dönemde burada bir proje gerçekleştirecek. Bu bölge çok güzel olacak. Cumhuriyet ve Hürriyet’te yaşamak bir ayrıcalık olacak.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.