TARSUS ‘’TURİZM ÇALIŞTAYI’’NA HAZIRLANIYOR

Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği koordinasyonunda, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde bulunduğu paydaş kurum ve kuruluşların işbirliğiyle 11-12 Ekim tarihlerinde Tarsus Turizm Çalıştayı yapılacak

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 16:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
108 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS ‘’TURİZM ÇALIŞTAYI’’NA HAZIRLANIYOR

Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği koordinasyonunda, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde bulunduğu paydaş kurum ve kuruluşların işbirliğiyle 11-12 Ekim tarihlerinde Tarsus Turizm Çalıştayı yapılacak.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören ve beraberinde dernek yönetimini konuk etti. Ziyarette Tarsus’un turizm sektöründeki mevcut durumu, sorunlar ve yapılması gereken konular değerlendirilerek çalıştayda kapsamlı şekilde ele alınacağı ve stratejik yol haritası belirleneceği ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.