Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Teke’nin, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, yayınladığı mesajda; "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı M. Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yılında bir kez daha, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 11:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
121 okunma
Takip EtGoogle News

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajı

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yılında bir kez daha, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.   

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,  Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edeceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , “Onun çizdiği hedefler, mücadelesi ve halkına olan güveni her daim bize rehber olacaktır. Atatürk’ün bu anlamda ortaya koyduğu mücadele ve fikirleri bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Bizler diyoruz ki; onun ülkesinin girişimcisine olan güveni boşa çıkmayacaktır. Türk özel sektörü olarak ekonomimizi büyütme konusundaki kararlılığımızı yineliyor, onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz

'BU ULUSA VE ÜLKEYE HİZMET GÖREVİ BİTMEYECEKTİR'

10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk'ün 'bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir' sözünü daima ilke edindik. 

Biz de, bizden sonra ki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Atatürk’ün en büyük eseri, kurucusu ve lideri olduğu, milletimizle el ele geliştirdiği Cumhuriyetimizdir. 

Bizler, bağımsız ve müreffeh bir gelecek için Atatürk’ün fikirleri ışığında ilerleyerek bu mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız. 

İş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı teyit ederek, yüce milletimizin güvenine layık olma kararlığımızla, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.”

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.