TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİ, YOĞUN YAĞIŞ VE FIRTINA SONRASI MAĞDURİYETLERİ GİDERDİ

TARSUS BELEDİYESİ, KENT GENELİNDEKİ HASARLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE ONARDI

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 13:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİ, YOĞUN YAĞIŞ VE FIRTINA SONRASI MAĞDURİYETLERİ GİDERDİ

TARSUS BELEDİYESİ, KENT GENELİNDEKİ HASARLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE ONARDI

Kent genelinde akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına sonrası, Tarsus Belediyesi ekipleri hızla mağduriyet yaşanan bölgelere müdahale etti. Vatandaşların yaşadığı hasarı en aza indirmek için sabah saatlerine kadar koordineli bir şekilde çalıştı.

Tarsus Belediyesi yoğun yağışlar nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi için kent genelinde çalışmalarını sürdürerek meydana gelen mağduriyetleri giderdi. Oluşan yoğun yağış ve fırtına sonrası, evlerin çatıları uçtu, ağaçlar yıkıldı ve ani su basmaları gerçekleşti. Vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidermek adına Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm ekipleri görevlendirdi. Mahallelerde hasar gören alanlarda ekipler tarafından gerekli önlemleri alındı.

ANINDA MÜDAHALE EDEREK TAHRİBATLAR KALDIRILDI

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç yıkılmaları ve çatı düşmelerine anında müdahale ederek tahribatları kaldırdı. Yürütülen çalışmalarla oluşan yıkılmalar temizlendi. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşların mağduriyetleri giderildi.

“VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Kentimiz genelinde aniden etkili olan yoğun yağış sonrası ekiplerimiz mağduriyet yaşanan tüm bölgelere anında müdahale etmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın yaşadığı hasarı en aza indirmek adına tüm birimlerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.