BAŞKAN SARI’YA “YILIN BAŞARILI ESNAF ÖDÜLÜ”

Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonlarından olan 37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Evrensel Tüketici Hakları temasıyla İstanbul’da gerçekleştirildi

Gündem Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
60 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SARI’YA “YILIN BAŞARILI ESNAF ÖDÜLÜ”

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’ya Lob'in International tarafından İstanbul’da düzenlenen ve Uluslararası Diplomatlar Birliği tarafından desteklenen 37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesinde sektöründe 41 yılı aşkın süre içerisinde temsil ettiği meslek örgütüne yönelik verdiği kıymetli emekleri ile hizmetlerinden dolayı Yılın Başarılı Esnaf Ödülü taktim edildi.

Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonlarından olan 37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Evrensel Tüketici Hakları temasıyla İstanbul’da gerçekleştirildi. Zirveye KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik Ve Dış Politikalar Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Aygün Attaroğlu Adalet Bakanlığı Genel Müdürü Hakan Öztatar, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eski Devlet Bakanlarından Bülent Akarcalı ile çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi 'nin açılış konuşmasını yapan Lob'in International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, 37 yıldır tüketicinin korunması ve bilinçlenmesi için uluslararası alanda çalışmalar yaptıklarını anlatarak marka ve kalite konusuna vurgu yaptı ve dünyanın birçok ülkesinden zirveye katılan kurum ve kurum temsilcilerine teşekkür etti. Konuşmasında ayrıca "İnsan tüketerek mutlu olan varlıktır. tüketmek üretmenin birinci şartıdır" diyen Fahri Ustaoğlu tüketicinin ekonomik özgürlüğünü de ele alarak; "Tüketicinin tercih etme hakkının güvenceye alınması gelişmenin ve medeniyetin göstergesidir" dedi.

Lob'in International tarafından düzenlenen 37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesinde yapılan açılış konuşmalarının ardından plaket ve sertifika dağıtım törenine geçildi. Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’ya “Yılın Başarılı Esnaf Ödülü “ Adalet Bakanlığı adına Genel Müdür Hakan Öztatar ve Lob’ın İnternational Genel Müdürü Fahri Ustaoğlu tarafından verildi.

Plaket töreninde konuşan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, çekirdekten yetişerek her aşamasında kademe kademe görev aldığı esnaf teşkilatında 41 yılı geride bıraktığını belirterek, “ Ahi Evran öğretisini kendisine ilke edinmiş bir meslek mensubu olarak, halkımıza en iyi ve kaliteli hizmetin verilmesi, esnafımızın mesleki becerisiyle birlikte insani beceri ve değerlerle donatılması yönünde çalışmalar içerisindeyiz. Bu bağlam insani beceri ve değerlerin arttırılması felsefenin mesleki eğitim okullarında öğretilmesi gerektiğine inanmaktayız” dedi. Başkan Sarı, konuşmasının devamında 41 yılı geride bıraktığı mesleğinin zirvesinde verilen bu anlamlı ödül için LOB’İn internatinol yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.