SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SEÇER: “1 NİSAN’DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ, ‘OLMAZ’ DENENLERİ BAŞARDIK”

Gündem Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 09:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
46 okunma
Takip EtGoogle News

SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SEÇER: “1 NİSAN’DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ, ‘OLMAZ’ DENENLERİ BAŞARDIK”

“MERSİNİMİZE; RAYLI SİSTEMLER, SOSYAL KONUT VE MÜFTÜ DERESİ YAŞAM VADİSİ YAPACAĞIZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi.

1 Nisan’dan sonra da göreve devam edeceklerinin altını çizen Seçer, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimiz ölçüsünde desteğini alacağız. O yönden de müsterihim, seçimi kazanacağız. Son güne kadar tabi ki işimizi, görevimizi ciddiyetle yürüteceğiz” dedi.

5 yıl boyunca çok değerli işlere imza attıklarını vurgulayan Seçer, “Hiç boş kalmadık. ‘Olmaz’ denenleri başardık. Mali dengemiz çok iyi, güçlü bir belediyeyiz. Belediyenin hiçbir problemi yok. Önümüzdeki süreçte daha hızlı koşabileceğiz” ifadelerine yer verdi.

Gelecek dönem çok daha güzel proje ve hizmetleri hayata geçireceklerini söyleyen Seçer, kentin vizyonuna vizyon katan projelerin devreye gireceğini belirterek, “Mersinimize; Raylı Sistemler, Sosyal Konut ve Müftü Deresi Yaşam Vadisi yapacağız. İkinci dönem çok daha güzel hizmetler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi.

“3 bin 500 hektar alanı imara açtık”

Başkan Seçer, gerçekleştirdiği ziyarette sorunları ve talepleri dinledi. Mersin Sanayi Sitesi’nin konum olarak şehrin içerisinde kaldığını aktaran Seçer, Büyükşehir’in Akdeniz’de gerçekleştirdiği imar çalışmaları sonrası 3 bin 500 hektar alanı imara açtıklarını ve burada sanayi esnafının talebi ve uygunluğa göre bir sanayi sitesi yapılabileceğini kaydetti. 1/1000’lik planların da bitmesiyle orada sanayi sitesi, depolama ve lojistik alanlarının oluşturulabileceğini duyuran Seçer, “Gidip bakarsınız, oradan alan almak isterseniz uygunluk dâhilinde size yardımcı oluruz. ‘Sanayiyi buraya taşıyalım’ dediğimiz bir yer belirlenir. Hem düzgün, modern, daha sıhhi bir küçük sanayiye kavuşmuş oluruz, hem de sizin açınızdan da bir yarar sağlar. Daha muntazam, daha geniş altyapısı, bankası, sosyal tesisleri ve birimleri olan güzel bir yere sahip olursunuz” dedi.

Sanayi esnafından gelen yol yapım taleplerine de cevap veren Seçer, Büyükşehir’in kendi sorumluluk alanındaki bölgelerde çalışmalar gerçekleştirdiğini aktararak, esnafın mağduriyet yaşamaması adına sorumluluk alanı olmayan bölgelerde de çalışma yapabileceklerini aktardı.

“1 Nisan’dan sonra da görevimize devam edeceğiz”

Dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerini belirten Seçer, artık kenti sahiplenen bir belediye olduğunu vurgulayarak, “Mersin geniş bir bölge, farklı yapılar, dengeler ve kültürler var. Bir belediye başkanı için bu tip yerleri yönetmek kolay değil. Çok dengeli gitmeli, uygulamalarınızı ve hizmetlerinizi adalet temelli gerçekleştirmelisiniz” diye konuştu.

Seçim kampanyası süresince siyaset değil hizmet konuştuklarını aktaran Seçer, “Metroyu, sosyal politikaları, esnafla ilgili destekleri konuştuk. Güzel bir süreç oldu” dedi. 1 Nisan’dan sonra da göreve devam edeceklerinin altını çizen Seçer, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimiz ölçüsünde desteğini alacağız. Oy verecek vatandaş, ideolojik düşünmeyecek, ‘Ben memnunum, yollarım temiz, huzur da var. Bir muhatap da bulabiliyoruz’ diyecek. Neticede hepimiz bir huzur peşindeyiz.

O yönden de müsterihim, seçimi kazanacağız. Son güne kadar tabi ki işimizi, görevimizi ciddiyetle yürüteceğiz” diyerek, memnuniyetleri ölçüsünde sanayi esnafının da desteğini istedi.

“ ‘Olmaz’ denenleri başardık”

5 yıl boyunca çok değerli de işlere imza attıklarını vurgulayan Seçer, “Hiç boş kalmadık. ‘Olmaz’ denenleri başardık. Mali dengemiz çok iyi, güçlü bir belediyeyiz. Mersin üreten bir kent, her geçen gün büyüyor. Gayet güzel durumlara geliyor. Biz de netice itibariyle sizler gibi iş dünyasından siyasete girmiş bir insanız. Para ve insan kaynağı nasıl yönetilir? Kalite, liyakat nedir? O ölçüleri de bildiğimiz için düzen hızlıca kuruldu. Belediyenin hiçbir problemi yok. Önümüzdeki süreçte daha hızlı koşabileceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Sizlerin de desteğiyle pazar günü neticeye ulaşacağız”

Seçer, Anamur’dan Tarsus’a kadar her yere rahat giden, esnafla, çiftçiyle, her kesimden yurttaşlarla bir araya gelebilen bir insan olduğunu belirterek, kentte huzur ve istikrarın hakim olduğuna dikkat çekti. İnsanların memnuniyetini gördüğünü ve bu yüzden istikrarı sağlamaya devam edeceklerini kaydeden Seçer, “Sizlerin de desteğiyle pazar günü neticeye ulaşacağız. Biz 1 Nisan sabahı çalışmaya devam edeceğiz. Yine sorunlarınızı çözeceğiz, yine geleceğiz, yardımcı olacağız. Huzur içerisinde çalışıp gideceğiz” dedi.

Gelecek dönem çok daha güzel proje ve hizmetleri hayata geçireceklerini söyleyen Seçer, kentin vizyonuna vizyon katan projelerin devreye gireceğini belirterek, “Mersinimize; Raylı Sistemler, Sosyal Konut ve Müftü Deresi Yaşam Vadisi yapacağız. İkinci dönem çok daha güzel hizmetler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.