TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN, HALKIN YOĞUN SEVGİSİYLE KARŞILANIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarıyla halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanmaya devam ediyor

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 04:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN, HALKIN YOĞUN SEVGİSİYLE KARŞILANIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarıyla halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Bozdoğan, köy ziyaretleri ve hane ziyaretleriyle de vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor.

Başkan Bozdoğan, halkla bir araya gelerek belediyenin 5 yıllık döneminde gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri anlatıyor. Adaylığı engellenen, seçme ve seçilme hakkı elinden alınan, halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Bozdoğan, esnafı selamlayarak onların da taleplerini dinliyor ve çözüm önerileri sunuyor. Yoğun çalışma programlarını sosyal medya hesapları üzerinden halkla paylaşan Başkan Bozdoğan sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar sahada çalışıyor. Her gün farklı bir mahalle buluşması gerçekleştiren Bozdoğan halkın büyük ilgisiyle karşılanıyor.

Köy ziyaretlerinde de sıcak bir karşılama alan Başkan Bozdoğan, halkın beklenti ve ihtiyaçlarını dinleyerek çalışmalarını bu doğrultuda şekillendiriyor. Halkın desteğiyle yürütülen projelerin başarıyla hayata geçirilmesi, Tarsus'un gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.