TARSUS BELEDİYESİ’NDEN EŞ ZAMANLI 10 MAHALLEDE HİZMET ATAĞI

Yaz mevsiminin gelmesiyle saha çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahalle ve sokakta çalışmalarını sürdürüyor

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 06:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
91 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde çalışmalar devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle saha çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahalle ve sokakta çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kentin çehresini değiştiriyor, vatandaşlara konforlu yollar sağlıyor, hasar alan yolları yeniliyor. Ekipler, Alifakı, Kumdere, Gazipaşa, Bağlar, Yarbay Şemsettin, Mithatpaşa, Gülek, Atatürk, Kelahmet Mahallelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra Girne, Bahçe, Yeşil ve Şahin Mahallelerini kapsayan Sait Polat Bulvarı’na paralel yolda da çalışmalar gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde hummalı çalışma yürüterek çalışmalarına hız kattı. Tarsus’un dört bir tarafında süren çalışmalar tüm mahallelerde devam ediyor. Ekipler kent genelinde bozulan yolların onarımı ve bakımı için çalışıyor. Bozulan yolları önceden tespit ederek mucur serimi, asfalt yama çalışmaları, sıva, boya ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekiplerin günlük çalışma çizelgelerinde yer alan , Bağlar Mahallesi asfalt yama, Yarbay Şemsettin Mahallesi asfalt yama, Mithatpaşa Mahallesi parke tamiratı, pazar yerleri boyama, Gülek Mahalle Camii tuvaleti tadilatı, Atatürk Mahallesi sosyal tesisler, Gazipaşa Mahallesi asfalt çalışması, Alifakı Mahallesi sosyal tesisler, Kumdere mahallesi sosyal tesisler ve Kelahmet Mahallesi Sosyal Tesisleri çalışmaları gerçekleştirdi. Ekipler aynı zamanda Girne, Bahçe, Yeşil ve Şahin Mahallelerini kapsayan Sait Polat Bulvarı’na paralel yolda sıcak asfalt işleminin ikinci katını da tamamlamak üzere çalışmalarına devam etti.

“HER MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET SAĞLAMAK İÇİN EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, eşit hizmet gayesiyle her mahalleye ulaşmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Tarsus genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Bazı mahallelerimizde çalışmalar biterken, diğer mahallelerimizde de halen devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmasını sürdürüyor. Mahallerimize sosyal tesis kazandırıyoruz ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve Tarsus’ta bozuk yol bırakmamak için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.