CHP’Lİ AV. ULAŞ YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETE BIRAKILDI

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
68 okunma
Takip EtGoogle News

CHP’Lİ AV. ULAŞ YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI

 EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETE BIRAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, milli egemenliğin vazgeçilmezi Türkiye Büyük Millet Meclisi ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete bırakıldığına vurgu yaparak, “Atatürk devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını yayınladığı mesajla kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bağımsızlığın da simgesi olduğuna vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti: “Bir Milletin yokluklarla kazandığı Kurtuluş Mücadelesi cumhuriyet ile taçlandı. Egemenlik kayıtsız şartsız millete bırakıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi milli egemenliğin vazgeçilmezliğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserim’ dediği cumhuriyeti genç nesillere bıraktı. O’nun bıraktığı emaneti sonsuza kadar yaşatacak, devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş ve kuruluşun tüm kahramanlarını şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum. Sevgili Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.