MİLLET İTTİFAKI TARSUS İLÇE BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Millet İttifakı’nın, 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklaması ve Cumhurbaşkanlığı ile 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinin de 14 Mayıs tarihi olarak belirlenmesinin ardından, partilerin ilçe örgütlerinde de faaliyetler hızlandı.

Gündem Yayın: 18 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.03.2023 17:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
110 okunma
Takip EtGoogle News

Millet İttifakı’nın, 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklaması ve Cumhurbaşkanlığı ile 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinin de 14 Mayıs tarihi olarak belirlenmesinin ardından, partilerin ilçe örgütlerinde de faaliyetler hızlandı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay, Gelecek Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ramazan Tuncer, Saadet Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ayhan Bayram ve Demokrat Parti Tarsus İlçe Başkan vekili Yılmaz Ölmez, bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu belirlemesinin ardından, toplumun tüm kesimlerinden olumlu görüşler aldıklarını söyledi.

Toplantıda İlçe Başkanları tek tek söz alarak düşünce ve önerilerini dile getirdiler. Sandık güvenliği, müşahitlerin belirlenmesi, seçim süreci boyunca izlenecek çalışmaların ön plana çıktığı toplantıların önümüzde ki günlerde de sürmesi kararı alındı.

İlçe Başkanları yaptıkları ortak açıklamada;

"Ülkemize adalet, barış, huzur, liyakat getirecek Millet İttifakı İlçe Başkanları olarak #Tarsus'ta buluştuk.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, millet iradesinin egemen olacağı, adaletin ve hukukun tesis edileceği, yarınların Türkiyesi’nden karamsarlık duymayacak huzurlu bir ülkenin inşa edileceği yepyeni bir dönemin başlamasına sayılı günler kaldı.

Sayın Genel Başkanlarımızın bir masa etrafında toplanarak, farklı dünya görüşlerini bir zenginlik olarak kabul etmeleri, ekonomik sıkıntılarla boğuşan,halkımız açısından bir umut ışığı olmuştur. Bizde, 14 Mayıs seçimlerinde, parti örgütlerimizle ve hep beraber uyum içerisinde çalışma yürüteceğimize gönülden inanıyoruz.Türkiye'nin özlediği tablo birlik, beraberlikti.Millet İttifakını oluşturan 6 siyasi parti lideri bu tabloyu gerçekleştirdi. Millet iradesinin Milletin İttifakında tecelli etmesini sağlamak çok çalışacağız .Yolumuz, birliğin , beraberlğin ve dayanışmanın yoludur.

Yolumuz, istikbalin , adaletin ve huzurun yoludur.Yolumuz , milletin yoludur.Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

Deprem Felaketi 'nde yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, yaralananlara şifa diliyoruz.

18 Mart’ta şanlı Çanakkale Zaferi’mizin yıldönümünü kutlayacağız.

Bu vesileyle şanlı zaferimizin yıldönümünü kutluyor; başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.23 Mart günü mübarek Ramazan ayının başlaması dolayısı ile Ramazan ayının halkımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini , kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.

Hep beraber, #BirlikteBaşaracağız"

Millet İttifakı

Tarsus İlçe Başkanları

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.