MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL TOROSLAR VE ERDEMLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ UYSAL: "TOROSLAR'DA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ, ERDEMLİ KARARINI VERMİŞ, ÜÇ HİLAL SANCAK DALGALANMAYA DEVAM EDECEK"

Gündem Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 17:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
67 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL TOROSLAR VE ERDEMLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

UYSAL: CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYECİLİĞİYLE MERSİN MARKA KENT OLACAK

MİLLETVEKİLİ UYSAL: TOROSLAR'DA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ, ERDEMLİ KARARINI VERMİŞ, ÜÇ HİLAL SANCAK DALGALANMAYA DEVAM EDECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Toroslar İlçesinde Cumhur ittifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz ile ardından da Erdemli ilçesinde Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara ile esnafları ziyaret etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan başta olmak üzere 13 ilçe belediye başkan adaylarına destek isteyen MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Milletvekili Uysal "Mersin kararını vermiş, Toroslar ve Erdemli kararını vermiş. Cumhur İttifakı'nın gücü 1 Nisan sabahı daha da hissedilecek. Cumhur İttifakı Belediyeciliğiyle Mersin marka kent olacak." şeklinde konuştu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala belediye başkan adayları vatandaşları dinleyip mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da belediye başkan adaylarıyla birlikte sahada vatandaşlarla buluştu, istek ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz ile beraber Toroslar esnafını ziyaret eden Mersin Milletvekili Levent Uysal vatandaşlara Türkgün Gazetesi dağıttı, gençlerle langırt oynadı. Fırın esnafını da ziyaret eden Uysal, tandırın başına geçerek ekmek pişirip ikramda bulundu.

Toroslar gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal şunları söyledi;

"Toroslar kararını vermiş. Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan adayımız Dr. Ali Öz adeta rüzgar gibi esiyor. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı Toroslar'dan yüz binin üzerinde oy çıkıp sandıklar patlatılacak. Toroslar'daki Milli Mücadele ruhu var oldukça bizdeki hizmet aşkı bitmez. Ali Öz Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi'ne yıllarını vermiş birisi, Mersin’in Toroslar’ın ağabeyi. Her kesimin oyunu alabilen bir isim olan Ali başkanımız birbirinden kıymetli 33 projesi ile Toroslar'ı daha yaşanılır ve cazibe merkezi haline getirecek."

Daha sonra Erdemli ilçesini ziyaret eden MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara ile birlikte Sanayi esnafını ziyaret etti.

Uysal, ziyaret esnasında şu açıklamalarda bulundu;

"Mustafa Kara başkanımız hem genç hem de hizmet aşkıyla yanan bir başkanımız. Ben inanıyorum ki Erdemli ilçemizde çok daha güzel işlere imza atacak. Erdemlimiz coğrafi konum gereği deniz turizmi açısından oldukça önemli bir yere sahip.  Mustafa Kara başkanımız, turizm noktasında örnek gösterilecek projeleri de hayata geçirecek. Sizlerden Mustafa Kara başkanımıza destek olmanızı, onun yanında durmanızı istiyorum. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla Erdemli için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak, üç hilal sancağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Erdemli bizim, Mersin hepimizin."

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.