TARSUS BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

TARSUS’TA BİRLİK BERABERLİK SOFRASI KURULDU

Gündem Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
120 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, odalar, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları ile Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Tarsus Belediyesi tarafından Belediye Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar programında Başkan Bozdoğan, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, sevgi dilinin önemine değindi. İftar programına sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, odalar ve başkanları, dernek başkanları, kamu temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katılım sağladı.

“SEVGİ DİLİNİN TAMAMEN HÂKİM OLMASINI DİLİYORUM”

Düzenlenen iftar programında Tarsus’un geleceği için bir olmak gerektiğini belirten Başkan Bozdoğan, “İftar programına katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle günlerde tek bir isteğim Yunus Emre’nin dediği gibi “Dil Söyler Kulak Dinler, Kalp Söyler Kâinat Dinler” sevgi dilinin bu ülkemde tamamen hâkim olmasını diler, tekrar hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.