BASAMAK ANADOLU & FEN LİSESİ'NDEN ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

BASAMAK ANADOLU & FEN LİSESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BASAMAĞI: ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI İLE DESTEK DEVAM EDİYOR

Eğitim Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 08:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

BASAMAK ANADOLU & FEN LİSESİ'NDEN ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

BASAMAK ANADOLU & FEN LİSESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BASAMAĞI: ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI İLE DESTEK DEVAM EDİYOR

Başarıya giden yolda kendilerini kanıtlamak isteyen gençler için bir fırsat kapısı olan Basamak Anadolu & Fen Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını pekiştirecek önemli bir etkinliğe imza atıyor. Okul Müdürü Devrim Karakuş'un liderliğinde, lise öğrencilerine yönelik bir ödüllü deneme sınavı düzenleniyor.

Basamak Anadolu & Fen Lisesi, 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerini 17 ve 18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ödüllü deneme sınavına davet ediyor. Bu sınav, öğrencilerin sınav tecrübelerini artırırken aynı zamanda onlara gerçek sınav ortamının bir provasını sunuyor. Okul Müdürü Devrim Karakuş, bu sınavın öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve başarı basamaklarını tırmanmalarına yardımcı olacağını vurguluyor.

Yüksek standartlarda eğitim anlayışını benimseyen Basamak Anadolu & Fen Lisesi, bu tür etkinliklerle öğrencilere destek olmaya devam etmektedir. Sınavla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için 0552 441 26 25 ve 0324 327 80 80 numaralı telefonlar kullanılabilir ya da Aydınlıkevler Mahallesi 2002 Sokak No:9 adresindeki okul binasına (Forum Avm Civarı - İtalyan Yapı Yanı) Yenişehir, Mersin'den ulaşılabilir. Basamak Anadolu & Fen Lisesi, bu sınavla öğrencilerine başarı yolunda destek olmayı amaçlayarak, onların her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.