‘KIR ÇİÇEKLERİ’ BAŞARIYA DOYMUYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN KIR ÇİÇEKLERİ 7 TÜRKİYE DERECESİ İLE MERSİN’E DÖNDÜ

Spor Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 00:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
76 okunma
Takip EtGoogle News

‘KIR ÇİÇEKLERİ’ BAŞARIYA DOYMUYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN KIR ÇİÇEKLERİ 7 TÜRKİYE DERECESİ İLE MERSİN’E DÖNDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kır Çiçekleri’, başarıdan başarıya koşmaya ve katıldıkları spor organizasyonlarında önemli dereceler almaya devam ediyor. Bursa ve Ankara’dan önemli dereceler elde ederek kente dönen Kır Çiçekleri, bugüne kadar elde ettikleri şampiyonluklar ve bireysel derecelere yenilerini ekledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetişen spora yetenekli kız çocukları, başarıdan başarıya koşmaya ve katıldıkları spor organizasyonlarında önemli dereceler almaya devam ediyor.

Sporcu kızlar Bursa ve Ankara’da önemli dereceler elde etti

Katıldıkları yarışmalarda aldıkları şampiyonluklar ve önemli derecelerle geleceğin şampiyonları olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir’in ‘Kır Çiçekleri’, Mersin’i en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor. Bursa ve Ankara’dan önemli dereceler elde ederek kente dönen Kır Çiçekleri, bugüne kadar elde ettikleri şampiyonluk ve bireysel derecelere yenilerini ekledi.

Nidanur Turhan gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu

3-4 Şubat 2024 tarihleri arasında Bursa Osmangazi Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen ‘U16 Turkcell Türkiye Atletizm Şampiyonası’na katılan Kır Çiçekleri, birçok önemli derece elde etti. Kır Çiçekleri sporcularından Nidanur Turhan, gülle atmada 11.47 ile Türkiye şampiyonu oldu. Songül Karol da 300 metrede 43.74’lük derecesi ile Türkiye 4.’sü oldu.

Zeynep Karaoğlan, Gülseren Feyza Uysal, Semiha Savaş ve Ayşegül Karataş’ın yer aldığı 2009 doğumlu kızlardan oluşan 4x200 metre bayrak takımı ile Songül Karol, Miraç Tarhan, Elif Azra Senateş ve Gizem Keskin’in yer aldığı 2010 doğumlu kızlardan oluşan 4x200 metre bayrak takımı Türkiye 3.’sü oldu. Bu sonuçlarla beraber Kır Çiçekleri sporcuları, 7 Türkiye derecesi ile Mersin’e döndü.

1 Şubat 2024 tarihinde de Ankara’da düzenlenen ‘Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda (18 yaş altı) 49 kiloda yarışan Kır Çiçeği sporcusu Reyhan Opçin, 21 sporcu arasında Türkiye 4.’sü olma başarısı gösterdi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.