BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “KENTİMİZİ DE KENTİMİZE HİZMET ETMEYİ DE SEVİYORUZ”

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Yenişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 09:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
56 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “KENTİMİZİ DE KENTİMİZE HİZMET ETMEYİ DE SEVİYORUZ”

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Yenişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenişehir’in en yoğun bölgelerinden olan Alanya Sokağı ve Forum AVM civarında vatandaşlarla buluşan Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ile CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç da eşlik etti.

Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Abdullah Özyiğit ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Yenişehirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yenişehir’in gelişmeye devam edeceğini ifade eden ve desteklerinden dolayı Yenişehir halkına teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir’de önemli işler başardık, ilkelere imza attık. Sanattan spora, eğitimden ekolojiye ve elbette sosyal belediyecilik çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Yenişehir Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri kategorisinde. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz. Yenişehirli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.