BAŞKAN KARIŞ’TAN 'SEÇMEN KAYDI' UYARISI

OY HAKKI, EŞİT YURTTAŞLIK HAKKIDIR

Gündem Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 07:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN KARIŞ’TAN 'SEÇMEN KAYDI' UYARISI

OY HAKKI, EŞİT YURTTAŞLIK HAKKIDIR

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 31 Mart’ta oy kullanacakların sandıkları, YSK’nin internet sitesi, e-Devlet, YSK seçmen sorgulama mobil uygulaması veya YSK çağrı merkezinden sorgulayabileceğini belirterek, “Oy hakkı, eşit yurttaşlık hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, yazılı açıklamasında; 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Vatandaşları oy kullanma hakkına sahip çıkmaya çağıran Başkan Karış, “Vatandaşlarımız nerede oy kullanacaklarını kontrol edebilir. Nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı, YSK'nin internet sitesinden, e-Devlet kapısından, YSK'nin Seçmen Sorgulama Mobil Uygulamasından veya 444 9 975 numaralı YSK Çağrı Merkezi'nden kontrol edebilirsiniz. Oy hakkı, eşit yurttaşlık hakkıdır. Yaşadığımız sorunları değiştirmek için en demokratik hakkımızdır” dedi.

YOKLUĞA, YOKSULLUĞA KARŞI DURUŞUNUZU GÖSTERİN

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ülkenin sorunlarının çözümünün güçlü bir gelecek ile mümkün olduğunu ifade eden Başkan Karış, “Emeklimiz, memurumuz, esnafımız, çiftçimiz, sanayicimiz mutsuz. Gelecekten umutsuz. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Demokrat zihniyet, ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışıyla sorunlarımızın tamamını çözüme kavuşturmak mümkündür. 31 Mart’ta sandığa giderek, yokluğa, yoksulluğa karşı duruşunuzu gösterin” çağrısı yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.