TÜİOSB’DEN TARSUS TSO’YA ZİYARET

Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta ve Başkan Yardımcısı Armağan Öner, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.04.2023 09:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
167 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta ve Başkan Yardımcısı Armağan Öner, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Bölgenin yatırımlarla Türkiye’nin önemli üretim üslerinden biri olacağına dikkat çekildi. 

Ziyarette Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ağırladığı TÜİOSB yönetimi ile yatırım projeleri değerlendirildi.

TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, dijital tarım ve gıda ekosistemi ile yeni nesil sanayi üssü kurdukları organize sanayi bölgesindeki çalışmalar ve bölgeye sağlayacağı katkılardan bahsederek gelinen süreci anlattı. Önümüzdeki dönem hedeflerini paylaşan Gül Akyürek Balta, ortak sinerji ve işbirliğiyle bölgenin önemli bir üretim üssü olacağına dikkat çekti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak da Tarsus’un kurulan iki organize sanayi bölgesi ve devam eden diğer mega yatırım projeleriyle stratejik öneme sahip olacağını ve  parlak günlerine doğru yeniden gideceğini söyledi. Projelerin doğru olduğunu, bölgenin kaderini değiştireceğini vurgulayan Koçak, önümüzdeki dönemden umutlu olduklarını ifade etti.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.