CHP TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ BOLTAÇ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “1 NİSAN SABAHI TARSUS’UN YÜZÜ YENİDEN GÜLECEK!”

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 01:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
66 okunma
Takip EtGoogle News

CHP TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ BOLTAÇ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “1 NİSAN SABAHI TARSUS’UN YÜZÜ YENİDEN GÜLECEK!”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütü, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile birlikte Tarsus’un merkez ve kırsal bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Aktif çalışmalara birçok partili de destek veriyor.

Adaylığın belirlenmesiyle birlikte önce aday adaylarıyla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ve İlçe Başkanı Selahattin Şahin, kent merkezinde ve kırsal mahallelerde de esnaf ve vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

“CHP TARSUS ÖRGÜTÜ BİRLİK İÇERİSİNDE YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR!”

Saha çalışmalarıyla sıkmadık el, girmedik sokak bırakmayacaklarını dile getiren Başkan Selahattin Şahin, “CHP Genel Merkezimiz, Tarsus Belediye Başkan Adayımız olarak sayın Ali Boltaç’ı belirledi.

Biz CHP Tarsus ilçe örgütü olarak seçim atmosferine girmeden önce tüm hazırlıklarımızı tamamlamış, saha çalışmalarına konsantre olmuştuk.

Sayın Boltaç ile birlikte sahada uzun süre emek harcayan diğer aday adaylarımızı ziyaret ettik. Kendileri de bu seçim sürecinde tüm güçleri ile yanımızda olduklarını belirterek saha faaliyetlerinde destek olmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanı’ndan en sade üyesine kadar birlik içerisinde çalışmalarına emin adımlarla devam etmektedir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Vahap Seçer’in çalışmalarına da değinen İlçe Başkanı Şahin, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in geride bıraktığımız 5 yılda akılcı, halkı önceleyen, sosyal demokrat, israfı yok eden siyaset ve hizmet anlayışı bugün ve bundan öncesinde de bizlerin alnı ak, başı dik gezmesini sağlamıştır.

Mersin Büyükşehir Belediye’mizin “Memnuniyetle Mersin” sloganını Tarsus’un her yanında elini sıktığımız, sohbet ettiğimiz tüm vatandaşın sözlerinde de görmek bizleri mutlu etmektedir” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE; TARSUS İÇİN KAZANACAĞIZ!”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ve Tarsus Belediyesi’ni rekor oy ile kazanacaklarını belirten Başkan Selahattin Şahin, sözlerine şöyle devam etti.

“CHP Tarsus İlçe Başkanlığı olarak hiçbir polemiğin içerisine girmeyeceğiz. Kadın ve Gençlik Kollarımız sahada çalışmalarına devam ediyorlar. Hiçbir şekilde kışkırtıcı tavır ve sataşmanın tarafında değiliz, hiçbir zaman da olmadık ve olmayacağız. Bunu kesin bir dille söylüyorum.

Tarsus medeniyetlerin ve hoşgörünün başkentidir. Tarsus her ırk ve inançtan insanın birlik içerisinde yaşadığı bir şehirdir. Biz hiçbir insanımızı A partili, B partili diye ayrıştırmıyoruz; ayrıştırmayacağız. Bizim tek bir hedefimiz var; Tarsus’un geleceği için biz bu seçimleri kazanacağız! Tarsus için Tarsuslular ile birlikte çalışacağız ve mutlaka kazanacağız!”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.