MSK’DAN BİR GALİBİYET DAHA

CARETTALAR GALİBİYET HANESİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİ

Spor Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 06:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
56 okunma
Takip EtGoogle News

MSK’DAN BİR GALİBİYET DAHA

CARETTALAR GALİBİYET HANESİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİ

Mersin’in gururu Carettalar galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırlayan ekip, güzel bir maç ortaya koyarak bunu sonuca da yansıttı. Kapaklıspor’u 85-66 yenen MSK, ligde emin adımlarla ilerliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırladı. Rakibini Edip Buran Spor Salonu’nda ağırlayan ekip, sahaya ‘Kalplerimiz 6 Şubat Deprem Bölgesinde Atıyor’ pankartı ile çıktı. Maç boyu performansı hiç düşmeyen Carettalar, Kapaklıspor’u 85-66’lık skorla evine gönderdi.

Heyecanlı başlayan maçta, ilk çeyreği 16-12 önde kapatan MSK, ilk yarıyı da önde kapatarak, 37-32’lik skor elde etti. Karşılaşma boyu üstünlüğünü koruyan MSK ekibi, üçüncü çeyreği de 62-55 önde bitirdi. Morali yüksek olan ekip, maçı 85-66 bitirerek galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, güçlü savunmalarıyla lige çıkacaklarını söyleyerek, “Her geçen gün daha iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Rakiplerimize hiç kolay atış şansı vermiyoruz, hiç kolay sayı şansı vermiyoruz. Bundan beslenerek de kolay, hızlı hücum sayıları buluyoruz. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz diye düşünüyorum. Şimdi yoğun bir haftaya giriyoruz. Çarşamba günü maçımız var, Cumartesi tekrar maçımız var. Önümüze bakacağız” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.