BAŞKAN SEÇER, KENT PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

“BİRİMLERİMİZLE BİRLİKTE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ,MERSİN’DE BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ DAİM KILMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 11:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
26 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, KENT PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

 “BİRİMLERİMİZLE BİRLİKTE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ,MERSİN’DE BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ DAİM KILMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Mersin Valiliği tarafından düzenlenen resmi programlara katılarak kent protokolü ve halkla bayramlaştı.

Mersinlilerin bayramını kutlayan Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey güzel olsun, barış olsun. Kardeşlik, bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa bayram onları getirsin” dedi.

Mersin’de vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olduklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Bayram boyunca otobüslerimiz ücretsiz. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz, okuma salonlarımız, Tarsus Doğa Parkımız açık. Sahilimiz her yönüyle hazır. Bütün birimlerimiz işlerinin başında” diye konuştu.

Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Seçer, bir yandan rutin hizmetleri sürdürürken bir yandan da vizyon projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti.

Kentin her noktasına ve her kesimine yönelik hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Seçer, “Modern, çağdaş, huzurlu, gülen ve mutlu insanlar yoğun olduğu bir kent olmaya dair ne varsa ben gecemi gündüzüme katarak her şeyi yapacağım” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Mersin Valiliği tarafından düzenlenen resmi programlara katılarak kent protokolü ve halkla bayramlaştı. Mersinlilerin bayramını kutlayan Başkan Seçer, bayramın, tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni etti.

Ramazan Bayramı programı Kültür Merkezi’nde başladı

Sabah saatlerinde ilk olarak Mersin Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda düzenlenen programa katılan Başkan Seçer, burada Ramazan Bayramı programı kapsamında kamu görevlileri ve halkla bayramlaştı. Mersin Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, kent protokolü, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“İyiye dair ne varsa bayram onları getirsin”

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey güzel olsun, barış olsun. Kardeşlik, bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa bayram onları getirsin” dedi.

Mersin’de vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olduklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Bayram boyunca otobüslerimiz ücretsiz. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz, okuma salonlarımız, Tarsus Doğa Parkımız açık. Sahilimiz her yönüyle hazır. Çocukları; parklarımıza, Trafik Parkı’na getirsinler. Bayram boyunca güzel vakit geçirsinler. Bütün birimlerimiz işlerinin başında. Belediye otobüslerimiz Güneykent, Çiftlikköy ve Akbelen mezarlıklarımıza ücretsiz servis yapacak” diye konuştu. Yurttaşların herhangi bir talepte Alo 185’i arayabileceklerini kaydeden Seçer, “Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Sadece ülkemize değil, tüm dünyaya güzel dileklerim olsun. Bayram uğurlu gelsin, güzellikleri, bolluğu, bereketi, kardeşliği getirsin. Her şey çok daha güzel olsun” diye belirtti.

“Yüzde 60 oy oranı 5 yılın memnuniyetinin sonucudur”

Yüzde 60 civarında bir oyla tekrar Belediye Başkanı seçilmekten duyduğu mutluluğu da dile getiren Seçer, mutluluğun yanı sıra sorumluluğunun da arttığının bilincinde olduğunu söyleyerek, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar, bu yüzde 60 oy oranı 5 yılın memnuniyetinin sonucudur. Tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Oy vermeyen, destek olmayanlar da endişe etmesin, ben onların da belediye başkanıyım. Onların talepleri, hassasiyetleri, şikâyetleri benim başımın tacıdır. Onları memnun etmek için çalışmalarımız daha da sıklaşarak devam edecek. Mersin’den yana kimsenin endişesi olmasın” dedi.

“Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz”

Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Seçer, bir yandan rutin hizmetleri sürdürürken bir yandan da vizyon projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti. Seçer, “Başta raylı sistemler, özellikle sosyal projelerin son derece önemli olduğunu biliyoruz. Geçim sıkıntısının, hayat bağlılığın olduğu bir dönemde ki hayat pahalılığı seçimde sandıklarına da yansıdı. Her kesimin; emeklilerin, çiftçinin, işçinin, öğrencinin şikâyetleri sandığa yansıdı. Bunu da göz önünde bulundurarak politikalarımız uygulayacağız, sosyal konutları hayata geçireceğiz. Daha geniş park, rekreasyon alanları, vatandaşlarımızın zaman geçireceği alanlar yaratacağız” diye konuştu.

“Herkese hizmetlerimiz sürecek”

Kentin her noktasına ve her kesimine yönelik hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Seçer, “Kentimiz daha temiz olacak. Trafik sorunumuz daha minimize olacak. Temizlikten, kentin düzeninden estetiğinden asla taviz vermeyeceğiz. Herkese hizmetlerimiz sürecek. Kültür-sanat, spor etkinlikleri yine devam edecek. Modern, çağdaş, huzurlu, gülen ve mutlu insanlar yoğun olduğu bir kent olmaya dair ne varsa ben gecemi gündüzüme katarak her şeyi yapacağım. Bu konuda Mersinliler lütfen rahat olsunlar” dedi.

Bayramlaşma kent protokolü ile devam etti

Kamu görevlileri ve halkla bayramlaşmanın ardından ise Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda devam eden bayramlaşma töreni, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.