MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN 23 NİSAN ÖZEL KONSERİ

Orkestra Şefliğini Aytuğ Ülgen’nin gerçekleştireceği konserin Çocuk Korosu Şefleri; Reyhan Bezdüz, Süheda Sirel, Ayşe Özge Timuçin, Nezahat Göztepe, Cansu Daloğlu olacak

Sanat Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
73 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN 23 NİSAN ÖZEL KONSERİ

Mersin Devlet Opera ve Balesi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor.

Mersin Opera Sahnesi’nde 23 Nisan 2024 saat 20.00’de sanatseverlerle buluşacak olan konserde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Korosu , Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Özel Yetenek” Çocuk Korosu , Adana Çukurova Senfoni Orkestrası Filarmoni Derneği Çocuk Korosu , Hatay Sümerler Ortaokulu Çocuk Korosu, Hatay Akşehir-Gümüşgöze ve Defne Çocuk Koroları , Tarsus Çocuk Korosu yer alıyor.

Orkestra Şefliğini Aytuğ Ülgen’nin gerçekleştireceği konserin Çocuk Korosu Şefleri; Reyhan Bezdüz, Süheda Sirel, Ayşe Özge Timuçin, Nezahat Göztepe, Cansu Daloğlu olacak.

Eserin biletleri “biletinial.com” adresinden ve “Opera Gişelerinden” temin edilebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.