BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gündem Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
108 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bozdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Ramazan ayı, bizleri birleştiren, paylaşımlarımızı ve dayanışmayı artıran, dargınlıkların unutulduğu, küslüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği, yılın çok özel zamanlarından biridir. Bizler de rahmet ve bereketin simgesi, on bir ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Bu vesile ile, Ramazan ayının kentimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, savaşların, şiddetin, artan yoksulluğun son bulacağı, barış ve kucaklaşmanın her tarafa hâkim olacağı günlerin kapımızda olmasını dilerim. Bu Ramazan Ayı’nda da ekmeği hemşehrilerimizin sofrasına 1 TL’den ulaştıracağız. Bolluk, bereket ve huzur ile gelen bir Ramazan Ayı hepimizin olsun.

Sevgi ve Saygılarımla.’’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.