TARSUS’TA YENİ HALK EKMEK FABRİKASI AÇILIYOR!

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli yatırımlarından olan yeni “Halk Ekmek Fabrikası”nı, 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’te düzenlenecek açılış töreniyle Tarsusluların hizmetine sunacak

Gündem Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 07:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA YENİ HALK EKMEK FABRİKASI AÇILIYOR!

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli yatırımlarından olan yeni “Halk Ekmek Fabrikası”nı, 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’te düzenlenecek açılış töreniyle Tarsusluların hizmetine sunacak.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımıyla açılacak olan Fabrikaya tüm Tarsusluları davet etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sosyal hizmet projelerinden biri olarak faaliyetlerine başlayan Halk Ekmek, gerek mevcut tesis kapasitesinin artan ihtiyaca cevap verememesi gerekse halkın yoğun ilgisi nedeniyle başlatılan çalışma kapsamında yeni bir tesise kavuşuyor. Kemalpaşa Sanayi Sitesi içerisinde bulunan yeni Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’da düzenlenecek resmi törenle Tarsusluların hizmetine sunulacak. Tarsusluların uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmek ihtiyacını karşılamaya devam edecek tesis, el değmeden üretilen ekmeklerin yanı sıra ürün kapasite ve çeşitliliğini de arttıracak. Halk Ekmek, yeni fabrika ile aylık yaklaşık 2 milyon ekmek kapasitesine sahip olacak.

“FABRİKA AÇILIŞIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle Halk Ekmek’in çok önemli bir noktada olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “En önemli sosyal hizmet projelerimizden biri olarak başlattığımız Halk Ekmek Fabrikası ile Tarsuslulara sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünleri ulaştırmaya devam edeceğiz. Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de katılım sağlayacağı fabrika açılışımıza tüm halkımız davetlidir. Tarsus’umuza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bozdoğan, halkın güveni ile büyüyen Halk Ekmek’in 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’da, Kemalpaşa Sanayi Sitesi içerisindeki yeni fabrikasının açılışına tüm Tarsusluları davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.