DOĞUŞ GRUBU DEPREM DESTEK ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

BEŞİKTAŞ JK VE ATLETICO MADRID DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN SAHADA!

Spor Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 08:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
160 okunma
Takip EtGoogle News

Türkiye depremin yaralarını sarıyor, bir yardım eli de İspanya'dan uzanıyor.

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmak için köklü tarihiyle Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden Atletico Madrid, Türk futbolunun asırlık çınarı Beşiktaş JK ile karşılaşıyor.

120. yaşlarını kutlayan iki dev, tüm geliri deprem bölgesine aktarılacak tarihi bir maça çıkıyor. Doğuş Grubu girişimleriyle düzenlenen "Together for Türkiye", yani "Türkiye için hep birlikte" maçı 12 Nisan akşamında Vodafone Park'ta gerçekleşiyor. Bu özel maç 12 Nisan Çarşamba akşamı 20.30’da Star ve NTV ortak yayınıyla ekranlara gelecek.

Dünya genelinde milyonlarca futbolseveri peşinden sürükleyen Atletico Madrid ve ülkemizin köklü kulüplerinden Beşiktaş karşılaşmasının biletleri Passolig’e gerek kalmadan www.passo.com.tr adresinde ve Vodafone Park bilet gişesinde satışta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.