AKADEMİ DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCISI DR. FATMA YEŞİLKUŞ ULUSAL KANAL’DA AKADEMİYİ DEĞERLENDİRECEK

Bölgemizin ve ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akademi Derneği’nin Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20.00’da Ulusal Kanal canlı yayınında Ezber Bozan programının konuğu olacak

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 06:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
73 okunma
Takip EtGoogle News

AKADEMİ DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCISI DR. FATMA YEŞİLKUŞ ULUSAL KANAL’DA AKADEMİYİ DEĞERLENDİRECEK

Bölgemizin ve ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akademi Derneği’nin Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20.00’da Ulusal Kanal canlı yayınında Ezber Bozan programının konuğu olacak.

Eski Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Aydınlık Gazetesi Yazarı ve akademisyen Prof. Dr. Atakan Hatipoğlu ile Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, FETÖ’nün akademideki yol haritası ve akademideki FETÖ yapılanması, üniversitelerdeki liyakat ve akademinin güncel durumuna ilişkin önem arz eden birçok konuyu, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel moderatörlüğünde değerlendiriyor olacak.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.