SEÇER, AKDENİZ HAL MAHALLESİ’NDE PAZAR ZİYARETİ YAPTI

HAL MAHALLE HALKI BAŞKAN SEÇER’DEN MEMNUN

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 07:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
49 okunma
Takip EtGoogle News

SEÇER, AKDENİZ HAL MAHALLESİ’NDE PAZAR ZİYARETİ YAPTI

HAL MAHALLE HALKI BAŞKAN SEÇER’DEN MEMNUN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi'nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, vatandaş ve pazar esnafı ile buluştu. Pazarda coşku ile karşılanan Seçer’e Hal Mahallesi halkından da yoğun bir ilgi gösterildi.

Başkan Seçer ile pazarda karşılaşan mahalle halkı, “Başkanım sizi görünce mutlu oluyorum” diye konuşarak, Seçer’e duygularını ifade ettiler. “Başkanım sizi çok seviyoruz, çok güzel çalışıyorsunuz” sözleri ile Seçer ile sohbet eden Hal Mahallesi halkından Başkan Seçer’e tam destek geldi. Vatandaştan Başkan Seçer’e “Yanındayız” desteği gelirken, başarılarının da devamını dilediler. Seçer’i karşısında gören bir vatandaş ise “Emekleriniz boşa çıkmasın” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi'nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, vatandaş ve pazar esnafı ile buluştu. Başkan Seçer Hal Mahallesi’nde yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Seçer, pazar esnafına “Kolay gelsin”, vatandaşlara da “İyi alışverişler” dileğinde bulundu.

Başkan Seçer’e; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Hal Mahallesi Muhtarı Sıdık Karaman ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

Hal mahalle halkı Başkan Seçer’den memnun

Başkan Seçer ile pazarda karşılaşan mahalle halkı, “Başkanım sizi görünce mutlu oluyorum” diye konuşarak, Seçer’e duygularını ifade ettiler. “Başkanım sizi çok seviyoruz, çok güzel çalışıyorsunuz” sözleri ile Seçer ile sohbet eden Hal Mahallesi halkı “Yanındayız” diyerek, başarılarının da devamını dilediler. Başkan Seçer’i karşısında gören bir vatandaş ise “Emekleriniz boşa çıkmasın” ifadeleri ile desteğini dile getirdi.

Pazar esnafı ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Seçer, esnafa “Kolay gelsin” diyerek, “Hayırlı işler” dileğinde bulundu. Başkan Seçer ayrıca, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Özellikle de gençler Başkan Seçer'i karşılarında gördükleri için duydukları mutluluğu ifade edip, fotoğraf çektirdiler.

Başkan Seçer pazarda SMA hastası Mahmut Aras Budak bebeğin annesi Berivan Budak ile karşılaştı ve anne Budak Başkan Seçer’den destek talebinde bulundu. Başkan Seçer de Büyükşehir Belediyesi olarak diğer SMA’lı çocuklara verilen desteklerin aynısının Mahmut Aras bebeğe de verileceğini söyleyip, çalışma arkadaşlarını yönlendirdi, gerekli notlarını aldırdı.

Başkan Seçer pazar ziyaretinde ayrıca, esnaf tarafından kendisine ikram edilen lezzetlerin de tadına baktı. Seçer’in pazar ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından çocuklara oyuncak; vatandaşlara da hizmet broşürü, pazar çantası ve mutfak önlüğü dağıtımı yapıldı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.