AK PARTİLİ TÜZÜN: DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM DURMAK YOK YOLA DEVAM!

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 10:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
182 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. AK Partili Tüzün: 21 yıldır Türkiye'ye en iyi hizmeti sunan AK Parti sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaktır."dedi.

Belediye meclis üyeliği görevini layıkıyla yerine getiren AK Partili Tüzün, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. Bazı seçim anketlerinin doğruları yansıtmadığının altını çizen Tüzün vatandaşlara seslenerek şunları söyledi:" AK Parti iktidarının 21 yıldır Türkiye'ye nasıl hizmet ettiği ortada. AK Parti sadece konuşan bir parti değil, icraat yapan bir parti. Yollar, köprüler, hızlı trenler, İHA, SİHA, Uzay teknolojileri, yerli araba, yerli helikopter, yerli savaş uçağı, yeni havalimanları, yerli gemi, iç, dış politika, terörle mücadele, istihdam ve daha birçok hizmet 21 yıllık AK Parti iktidarında yapıldı. Yapamaz dediler, olmaz dediler, engellediler ama biz yine de el ele vererek başardık. Dahasını da başaracağız.

 Bazı seçim anketi firmaları ortada. AK Parti bu sefer gidiyor, yeter ki gitsin, kim gelecek bilmiyorum ama gitsin gibi söylemler var. Bu söylemler acizliktir. Bu söylemler ülke yönetecek kabiliyetlerinin olmadıklarının göstergesidir. Yapılan her şey ortada. Verdikleri vaatler dahi tutarsız. Ben eminim ki halkı için dur durak demeden yıllarca çalışan, Türkiye'yi kalkındıran, muasır medeniyet seviyesine çıkaran AK Parti 14 Mayıs'ta da sandıktan yine birinci parti çıkacak ve biz halka yeniden hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacak, Türkiye için çalışacağız. Doğru zaman, doğru adam. Durmak yok yola devam " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.